BAFRA

Bafra Barbaros İlkokulu Trafik Haftasını Evden Kutladı

 
 5225
Bafra Barbaros İlkokuluTrafik Haftasını Evden Kutladı - Bafra Barbaros İlkokulu, Trafik Haftasını evden öğrencilerle kutlayan bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Barbaros İlkokulu, Trafik Haftasını evden öğrencilerle kutlayan bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi.

Müdürlüğünü Recep Özcan'ın yaptığı Barbaros İlkokulu internet sitesinden kutlama ile ilgili şu bilgiler verildi: “Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Trafik Haftası farkındalığı etkinliği gerçekleştiriyor. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim etkinlikleri devam ediyor. Her yıl okulumuzda kutlanan Trafik Haftası, maalesef bu yıl korona virüsü nedeniyle kutlanamıyor. Ancak biz Bafra Barbaros İlkokulu olarak ‘Evden’ öğrencilerimizle bir Trafik Haftası etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu nedenle Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir farkındalık etkinliği düzenlemiştir. Hafta boyunca öğrencilerimiz hazırladıkları resim, slogan ve afişleri sosyal medya hesaplarında paylaşacaklardır. 

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Barbaros İlkokulu Trafik Haftasını Evden Kutladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0