Bafra Atatürk Anadolu Lisesi AB Projelerine Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 2019 yılından bu yana yürütmekte olduğu Erasmus+ KA229 kapsamındaki YoungEntrepreneursDiscoveringCulturalHeritage (Genç Girişimciler Kültürel Mirası Keşfediyor) adlı projenin ikinci ayağı olan 1 haftalık gözlem ve çalışma toplantısı, proje ortağı ülke okullarının da katılımıyla gerçekleştirildi.
Haberin Galerisi (6 Fotoğraf)→Çalışmalar kapsamında Kaymakamlık, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi ziyaret edildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla Bafra Organize Sanayi Bölgesinde pirinç ve süt fabrikalarına gözlem ziyaretlerinde bulunuldu. Bafra Kız Meslek Lisesindeki Covid-19 salgını süresince yapılan örnek çalışmalar hakkında bilgi alındı.
Ayrıca Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ziyaret edildi. 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Esra Derle tarafından "Modern Girişimcilikte Yeni ve Çağdaş Taktikler" konulu konferans sunuldu.
Proje hareketlilik ziyaretleri sırasıyla öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Yunanistan, İtalya ve Finlandiya da ki ortak okullarda gerçekleştirilecek.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın