BAFRA

Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi’nde Deneyimini Paylaş Projesi

 
 1242
Bafra Altınkaya AnadoluLisesi’nde Deneyimini Paylaş Projesi - Bafra Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salgın süreci eğitim eylem planı kapsamında Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde yürütülen “Deneyimini Paylaş” projesi yıl sonu programı Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salgın süreci eğitim eylem planı kapsamında Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde yürütülen “Deneyimini Paylaş” projesi yıl sonu programı Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Proje ile sanatsal, sportif, bilimsel ve sosyo kültürel alanlarda başarı elde etmiş ortaokul ve lise öğrencilerinin benzer bir süreci izleyecek, ortaokul ve lise öğrencileriyle deneyimlerini paylaşmasını amaçlandığını ifade eden konuşmalar yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu salgın sonrası öğrencilerin okullara uyum sağlama konusunda çalışmalarda başarı sağladıklarını belirterek bu süreçte her vakit yanlarında olan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve tüm paydaşlarına teşekkür etti.

Alanlarda başarılı olan öğrencilerin deneyimlerini paylaşmaları ile devam eden programda deneyimlerini akranlarına anlatan öğrencilere sertifika verildi. Programda konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, salgın sonrası eğitim eylem planının hazırlanmasının önemli olduğunu bu konuda sürekli işleyişi takip ederek öğrencilerin uyum sürecini sağlıklı olması için gayret gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca sürecin sağlıklı yürümesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Programa Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP Bafra ilçe başkanı Barbaros Turna, okul müdürleri, öğretmenler, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi’nde Deneyimini Paylaş Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0