Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi. Bafra ilçesinde bulunan Alaçamlılar iftar yemeğinde buluştu.
Bafra Kaşıkçı İyigün Camiinde düzenlenen iftar yemeğine; Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Civelek, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, İşadamları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Civelek iftarda yaptığı konuşmada,"İbadetler belirli vakitlerde yapılır. Farz olan orucun vakti Ramazan ayıdır. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. İnsanları karanlıktan çıkarıp aydınlığa kavuşturan Rabbimizin son mesajı Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim, bu ayda yeryüzüne inmeye başlamış ve böylece insanlık için yepyeni ve mutlu dönem başlamıştır.11 ayın sultanı Ramazan ayında hep bir arada bulunmakta ayrıca sevindirici" diye konuştu.
Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftar yemeğinde; Ak Partinin muhalif üyesi ve İlçe Başkanlığı adayı Asım Kurtoğlu’nun Belediye Başkanı Şükrü Neiş ile yan yana oturması ve şu an ki İlçe Başkanının masanın diğer tarafında oturduğu gözlerden kaçmadı.
İftar yemeği dernek Başkanı Bayram Civelek`in yaptığı yemek duası ile sona erdi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!