SPOR

Bafra Akademi Güzel Sanatlar Lisesi`ni Uzatmalarda Yıktı

 
 1808
Bafra Haber

 |  - Küçük kızlar voleybol Ligi`nde Bafra Akademisi Küçük Kızlar Voleybol takımı Samsun Güzel Sanatlar Lisesi Küçük Kızlar voleybol takımını uzatmalarda mağlup etti.

Bafra kapalı spor salonunda oynanan maçın ilk seti Samsun ekibi 23-25, ikinci seti Bafra Akademisi 29-27, üçüncü seti Bafra 25-22 ve dördüncü seti ise Samsun Spor Lisesi 17-25 alıp durum 2-2'ye geldi. 15 sayılık son hızlı sete geçildi. Bu setin ilk yarısını Bafra Akademisi 8-1 ve ikinci yarısını da 15-09 ve oldukça zorlu geçen maçı da 3-2 kazanmayı başardı.

Bafra Akademisi Küçük Kızlar Voleybol: Çiğdem Altay, Rümeysa Mutlu, Selin Söylemez, Nuray Bayrak, Beyzanur Sancar, Öznur Oran, Beyzanur Kalyoncu, Nermin Soruklu, Kader Danacı, İncinur Çam ve Şehri Ay.

Antrenör: Onur Gündüz

Samsun Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Küçük Kızlar: Hazal Kalyoncu, İrem Tekin, Yasemin Papagan, Selen Elif Kandemir, Arzu Arslan, Aslı Bolat, Aleyna Arslan, Beyzanur Geven, Gizem Öz ve Sedanur Mırık

Antrenör: Yusuf Er

Hakemler: Ahmet Uzun(Baş Hakem), Halit Gönül(Yardımcı Hakem) Diğer Hakemler: Mustafa Akbaş ve Cengiz Coşkun

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

 

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Akademi Güzel Sanatlar Lisesi`ni Uzatmalarda Yıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0