BAFRA

Avukat Yunus Gün Milletvekili Aday Adaylığını İyi Parti Bafra İlçe Binasında Açıkladı

 
 2567
Avukat Yunus Gün Milletvekili Aday Adaylığınıİyi Parti Bafra İlçe Binasında Açıkladı - Samsun'da Avukat Yunus Gün, İYİ Parti'den Samsun milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıda önemli iddialı ve önemli söylemleriyle dikkati çekti. Yunus Gün, "İyiler olarak milletin hakkını millete geri vermek zorundayız" dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'da Avukat Yunus Gün, İYİ Parti'den Samsun milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıda önemli iddialı ve önemli söylemleriyle dikkati çekti. Yunus Gün, "İyiler olarak milletin hakkını millete geri vermek zorundayız" dedi.

İYİ Parti Samsun İl Binasında düzenlenen ve İl Başkanı Hasan Aksoy ve birçok partilinin katıldığı basın açıklamasında Yunus Gün'ün konuşmasında "14 Mayıs'ta, milletimiz bir tarih yazacaktır. Birlikte yazacağımız bu tarih ile kazanan Türkiye ve kazanan Samsun olacaktır" diyerek başladı. Millet Vekili Aday Adayı Yunus Gün açıklamasına şu sözlerle devam etti. "Ülkenin deprem felaketleri nedeniyle çok büyük sıkıntılar ve acılar içerisinde olduğunu hatırlatan Yunus Gün, "Allah'ın izniyle Millet İttifakı tüm yaraları saracak, bir daha da böyle büyük felaketler yaşanmaması için, tüm bilimsel çalışmaları yapacak ve gerekli tedbirler alınarak, liyakatli dürüst, çadır satmayan, iyiler ve vatanperverler görevde olacaktır. MHP'nin kurucusu ve başbuğu Alparslan Türkeş'in, "Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur. Türklüğün, İslamiyet'in ve kutsal değerlerimizin içinin boşaltılmasına şimdiye kadar müsaade etmedik, sonsuza kadar da etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı. Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı mücadele edeceğini söyleyen Aday Adayı Yunus Gün, "Mesleğimin bana kattığı hukuk nosyonuyla, adil kanunların çıkartılması ve çıkartılan bu kanunların adilane bir şekilde uygulanması, partimizin en büyük hedefi olduğu gibi benimde en büyük hedefim ve en büyük mücadelem olacaktır. Haksızlığa, hukuksuzluğa, yoksulluğa ve yolsuzluğa karşı ses olan, dik duran herkesin yanında olan genel başkanımız gibi bizde bunları ilke edinen herkesin yanında ses olacağız, dik olacağız, dik duracağız" dedi. Güzide şehrimiz, ülkemizin incisi Samsunumuzun saymakla bitmeyen sorunlarının çözümü için bir dakika dahi duraksamayacağımı taahhüt ederim. Kapımız, telefonumuz Samsunlu hemşerilerimize sonuna kadar açık olacaktır. Samsunumuz 17 ilçesi ile ciddi potansiyellere sahiptir. Tarım, balıkçılık, turizm, lojistik, hayvancılık, tarıma dayalı sanayi, ormancılık ve sanayi alanlarındaki bu potansiyeller yeterince harekete geçirilip insanımızın refahına sunulmamıştır. Daha zengin daha güçlü ve daha mutlu bir Samsunu birlikte inşa etmek için yorulmadan koşacağız ve dur durak bilmeden çalışacağız.

Samsunumuz 21 yıldır geri gitmiş, hak ettiği hizmeti yeterince alamamıştır. Şunu işe alın, benim adamım bürokrat olsun, falanca şuraya gelsin diye makam ve mevki dağıtmalara ayırdıkları zamanı, Samsunumuza ayırmadılar. 21 yıldır bu saltanat anlayışından Samsunumuz, 17 ilçesi ile birlikte büyük zarar görmüştür. Artık bu dönemi hep birlikte bitireceğiz. Kişilerin değil, Samsunumuzun ve insanlarımızın kazanacağı bir dönemi hep birlikte başlatacağız. Tüm Türkiye de olduğu gibi Samsunumuzda da hep birlikte tarih yazacağız.

Kurucu Liderimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizlerindir. Cumhuriyeti biz kurduk onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz' sözünden ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in 'Ben bu yolu gençler olmadan yürümem' sözünden feyz alarak liderimizin kutlu davasına inanç ile bakıyor ve birlikte hareket etmek için burada bulunuyoruz. Bu mücadeleye hep beraber, en yüksek çalışmayı göstererek destek vermek zorundayız. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek, genel başkanımız Sayın Meral Akşener'i başbakan yapmak zorundayız.

Bunun için varız, Samsun için varız, Türkiye için varız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Avukat Yunus Gün Milletvekili Aday Adaylığını İyi Parti Bafra İlçe Binasında Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 14
User defaultYorum Id: 173827
30 Mart 2023
22:46
  • Yorum Id: 173827
  • 30 Mart 2023
  • 22:46

Ankaradan siparişle vekil seçeceğimize inşallah bafrada doğmuş büyümüş insanları aday gösterirler de şehir belki 1 adı ileri taşınır.

User defaultYorum Id: 173800
30 Mart 2023
12:28
  • Yorum Id: 173800
  • 30 Mart 2023
  • 12:28

Çok erken oldu

User defaultYorum Id: 173667
29 Mart 2023
07:17
  • Yorum Id: 173667
  • 29 Mart 2023
  • 07:17

Avukat beyi tebrik ediyorum konuşmasını bilen bafranın evladı. orhan kırcalı hamit kılıç tuncay yurduseven gibi tek özelliği imam hatip ittifakından yeter hükümet siyasi çıkardı. birazda kendi başına hayatını başarmış vizyoner birisini bafranın seçmesi gerek

Cevap
  • Yorum Id: 173796
  • 30 Mart 2023
  • 11:35

Orhanı hamiti tuncayı hiç sevmem ama senin bu imam hatip söylemin sinirimi zıplattı sizin zihniyetinize inat oyum akpye

Daha Fazla Yorum