ASAYİŞ

Avukat Ve Kardeşinin Katil Zanlısı Yeğeni Çıktı Samsun Barosu Avukatlarından Ahmet Koparan Ve Kız Kardeşini Pusu Kurarak Av Tüfeğiyle Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısı, Avukatın Yeğeni Çıktı

 
 189
Avukat Ve Kardeşinin Katil Zanlısı Yeğeni Çıktı Samsun Barosu Avukatlarından Ahmet Koparan VeKız Kardeşini Pusu Kurarak Av Tüfeğiyle Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısı, Avukatın Yeğeni Çıktı - Samsun'un Bafra ilçesinde bir avukat ve kız kardeşini pusu kurarak öldüren katil zanlısı, avukatın yeğeni çıktı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir avukat ve kız kardeşini pusu kurarak öldüren katil zanlısı, avukatın yeğeni çıktı.

Alınan bilgiye göre, avukat Ahmet Koparan (49) ve kız kardeşi Fatma Koparan (42), hafta sonu tatilini Gazibeyli köyünde anneleri Radiye Koparan'ın yanında geçirdi. Avukat ve kız kardeşi, dün saat 16.00 sıralarında 55 FK 529 plakalı otomobille Bafra'ya dönerken Doğankaya ile Aktekke köyleri arasına pusu kurularak av tüfeğiyle öldürüldü. Yoldan çıkan otomobil ise, ağaca vurarak durabildi. Olayın ardından Bafra Jandarma Komutanlığı ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Jandarma ekipleri, avukat Ahmet Koparan'ın daha önce aralarında husumet olduğu ileri sürülen Gazibeyli Köyü Muhtarı ve avukatın amca çocuğu Habil K. ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada avukatın amcasının diğer oğlu İsmail K.'nin çocuğu olan T.K.'nın suçunu itiraf ettiği bildirildi.
Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal yaptığı yazılı açıklamada, avukat Ahmet Koparan ve kardeşinin kişisel nedenlerden mi, yoksa mesleki nedenlerden mi öldürüldüğünün araştırıldığını, gözaltına alınan 4 kişinin sorgusunun devam ettiğini kaydetti.
Bafra Baro Temsilcisi Avukat Birkan Cılız, olayı kınadıklarını belirterek, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği ifade etti.
Avukat Ahmet Koparan ve kardeşinin cesetlerinin, ölüm nedenlerinin tam olarak belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Avukat Ve Kardeşinin Katil Zanlısı Yeğeni Çıktı Samsun Barosu Avukatlarından Ahmet Koparan Ve Kız Kardeşini Pusu Kurarak Av Tüfeğiyle Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısı, Avukatın Yeğeni Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0