VEFAT

Avukat Birkan Cılız Topara Verildi

 
 499
Avukat Birkan Cılız Topara Verildi - Avukat Birkan Cılız topara verildi
Bafra Haber

 |  - Avukat Birkan Cılız topara verildi

Samsun Barosu Bafra temsilcisi Birkan Cılız (64) bugün toprağa verildi. Avukat Birkan Cılız dün 19 Mayıs İlçesindeki yazlığında rahatsızlanarak 19 Mayıs Tıp fakültesine kaldırılmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Evli ve 2 çocuk babası Birkan Cılız’ın kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

 

Avukat Birkan Cılız’ın ani vefatı sevenleri, meslektaşları arasında şok ve büyük üzüntü yaratttı.

 

Cenaze törenine Türkiye’nin dört bir yanındaki dostları geldi.

 

Merhum Avukat Birkan Cılız’ın cenazesi bugün saat 11.30da Gençlik Caddesindeki evinden alınıp Bafra Adliyesi önüne getirildi. Adliye Sarayı önündeki törende meslekdaşı Okan Çakmaklı duygulu bir konuşma yaptı. Çakmaklı konuşmasında Birkan Cılız’ın hayatına, çalışamalarına değindi.

 

Okan Çakmaklı’nın konuşmasının ardından Samsun Baro Başkanı Ahmet Gürel, Bafra Cmhuriyet Başsavcısı Salih Çokal ve Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı birer konuşma yaptılar.

 

Konuşmacılar Avukat Birkan Cılız’ın başarılı, disiplinli, hoşgörülü bir avukat olduğunu vurguladılar ve sivil toplum örgütleri ile yaptığı çalışmaları aktardılar.

 

Adliye Sarayı önündeki anma töreninden sonar Birkan Cıız’ın cenazesi Bafra Tayyar Paşa Camisine getirildi.

 

Avukat Birkan Cılız’ın cenazesi Tayyar Paşa Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Asli Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

 

 

Cenaze törenine Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yrb. Metin Özdemir, Sakarya Vali Yardımcısı ve Bafra Eski Kaymakamı Hayati Soylu, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş,  Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk,  Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, Samsun Baro Başkanı Avukat Ahmet Gürel,Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, İkizpınar Belediye Başkanı Ufuk Saral, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Samsun PTT Eski Başmüdürü Birol Erol, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, 19 Mayıs Belediye Başkanı Yılmaz Erel, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Hasan Aslan,  AKP Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, CHP Bafra İlçe Başkanı Şevki Yılmaz,  DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı, DSP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Şen, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Savcı ve Hakimler, Bafra Adliyesi Mensupları,  Bafra Kadastro Müdürü Kemalettin Topcuoğlu, Daire Müdürleri,  Bafra Balkan Türkleri Derneği Başkanı Memduh Aksu, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz, İşadamları ile çok sayıda Merhumun Samsun ve Civar İl-İlçelerden avukat arkadaşları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Haber ve fotoğraflarAbdullah Özdemir


BAFRA TV RESİM

www.bafra.tv - Bafra`nın internet Tv`si

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Avukat Birkan Cılız Topara Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0