BAFRA

Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Aysu Arslan İle Defne Ilgın Koçak Badmintonda Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü Oldu

 
 1693
Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Aysu Arslan İle DefneIlgın Koçak Badmintonda Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü Oldu - Ankara’da düzenlenen 15 yaş altı Türkiye Badminton turnuvasında Bafra Atatürk Ortaokulu öğrencisi Aysu Arslan ile Defne Ilgın Koçak 3. oldu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Ankara’da düzenlenen 15 yaş altı Türkiye Badminton turnuvasında Bafra Atatürk Ortaokulu öğrencisi Aysu Arslan ile Defne Ilgın Koçak 3. oldu.

15-20 Haziran 2022 tarihleri arasında Başkent Ankara’da düzenlenen 15 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonasına 340 kulüp ve 912 sporcu katıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Bafra Atatürk Ortaokulu öğrencisi Milli Badminton Sporcumuz Aysu Arslan ile Defne Ilgın Koçak Türkiye 3.sü oldu.

Antrenör Şaban Kırcalı, “Yapılan müsabakalar ve aldığımız derecelerden dolayı kulübümüz En başarılı kulüpler arasına girerek bu turnuvada Türkiye 4.sü olma başarısı göstermiştir. Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Mustafa Demir’e, Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Süleyman Demirtaş’a, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürümüz Savaş Keskin’e, Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörümüz Üzeyir Kodan’a, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Osman Şenocak’a, Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürümüz Nihat Özcan’a ve emeği geçen Antrenör arkadaşlarım Deniz Balçık, İlkay Üresin, Muhammet Can Hacıoğlu, Batuhan Yılmaz ve Serkan Uğurlu’ya  teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Aysu Arslan İle Defne Ilgın Koçak Badmintonda Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0