EĞİTİM

Atatürk İlköğretim Çok Amaçlı Salonuna Kavuştu

 
 318
Bafra Haber

 |  - Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğünün yıllardır beklediği çok amaçlı toplantı salonu faaliyete açıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğünün yıllardır beklediği çok amaçlı toplantı salonu faaliyete açıldı.

110 kişinin aynı anda faydalanabileceği konferans salonu Milli Eğitim Müdürlüğü, okul öğretmenleri ve hayırsever kişilerin destekleriyle tamamlandı.
 
Okul Müdürü Şahin Çetin, “Okulumuzun en büyük eksiklerinin başında konferans salonun olmaması gelmekteydi. El ele verildiğinde üstesinden gelinmeyecek hiçbir iş yok. Atatürk İlköğretim Okulu olarak hep bir salon hayali kuruyorduk. Okulumuzda daha önce depo olarak kullanılan alanı bu amaçla kullanabileceğimize karar vererek çalışmalarımıza hızla başladık ve  birkaç eksiği ile birlikte bugün kullanıma hazır hale getirdik. Öğrencilerimizin hizmetine açtık.” dedi.  Konuşmasına devam eden Çetin, “Geleceğin şekilleneceği okullara tüm toplumun destek olması çok anlamlıdır. Bu salonun yapılmasında bir işbirliği ve dayanışmanın örneği sergilenmiştir” diye konuştu.
 
Hizmete giren salon sayesinde yaşanan sıkıntıların biraz olsun azalacağını ifade eden Okul Müdürü Şahin Çetin, salonun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk İlköğretim Çok Amaçlı Salonuna Kavuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0