BAFRA

Atapark Evleri Satışa Sunuldu

 
 13005
Bafra Haber

 |  - Bafra'da Dünya standartlarında bir proje olan Atapark Evleri satışa sunuldu

Konut sektöründe Bafra’nın ufkunu açan Sıla Ata İnşaat, Dünya standartlarında bir proje olan Atapark Evlerini satışa sundu.

Sıla Ata İnşaat’ın son projelerinden Atapark Evleri şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı. Bafra’da konut sektörünün lokomotifi olan, teknolojinin yeniliklerini Bafra’ya getiren Sıla Ata İnşaat, Atapark Evlerinde de kaliteden ödün vermedi. 

Bafra’yı ayaklar altına alan lokasyonu ile yaşam kalitenizi artıracak olan Atapark Evleri, mimarisi ve kullandığı teknoloji ile de beğeninizi kazanacak. 

Hırsız ve yangın alarmı ile kendinizi tam güvende hissedecek, akıllı ev sistemleri ile teknolojinin avantajlarını sonuna kadar kullanacaksınız. 

Zemin kattaki 12 araçlık geniş  otoparkına aracınızı park edecek,  aynı kattaki asansöre binip dairenize çıkmanın keyfini yaşayacaksınız. 

Atapark Evleri, Bafra’nın yeni gözde mekanlarından İshaklı Mahallesi İrfaniye Sokak’ta, Eski trafik kavşağına yürüme 200 metre uzaklıkta yer almakta. 

Atapark Evlerini aşağıdaki video ve fotoğraflardan görebilir, daha fazlası için bizi arayabilirsiniz.


İrtibat: 0 533 224 20 97

İç Özellikler

Ahşap Doğrama, Akıllı Ev, Alarm (Hırsız), Alarm (Yangın), Alaturka Tuvalet, Ankastre Fırın, Asansör, Boyalı, Çelik Kapı, Duşakabin, Ebeveyn Banyosu, Fırın, Giyinme Odası, Gömme Dolap, Görüntülü Diafon, Intercom Sistemi, Konfor ısıcam, Kartonpiyer, Kiler, Laminant Zemin, Mutfak (Ankastre), Mutfak (Laminant), Mutfak Doğalgazı, Parke Zemin, PVC Doğrama, Seramik Zemin, Set Üstü Ocak, Spot Aydınlatma, Vestiyer, Baymak kombi  ve cam balkon.

DAİRE 1 FOTOĞRAFLAR

DAİRE 2 FOTOĞRAFLAR


Atapark Evleri Satışa Sunuldu

Atapark Evleri Satışa Sunuldu


Bafranın haberi, bafra