GÜNDEM

Asırlık Büyük Park Açıldı

 
 292
Asırlık Büyük Park Açıldı - Asırlık Büyük Park açıldı
Bafra Haber

 |  - Asırlık Büyük Park açıldı

Bafra`nın sosyal yaşantısına büyük hizmetler veren ve uzun bir süre harabe görünümüne terk edilen Büyük Park Bafra Belediyesince sürdürülen çalışmalarla eski günlerine bugün geri döndü. Bafra`nın Büyük cami mahallesinde bulunan Asırlık Büyük park yapılan görkemli törenle açıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş bir konuşma yaptı.
 Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş konuşmasında `Başkanlığımız döneminde öncelikli olarak değerlendirdiğimiz ve Bafra`mıza bir borç olarak düşündüğümüz büyük parkımızın, eski günlerine dönmesi konusunda gerekli çalışmalarımızı başlatmış ve bugüne gelinmiştir. Her yaşta ziyaretçinin beğenisine hitap edebilecek ölçülerde dizayn edilen büyük parkımızda ayrıca konferans, panel ve toplu organizasyonlarda da hizmet verilebilmesi için cumhuriyet salonu oluşturulmuştur. Salonumuzda slayt ve sine vizyon gösterimlerine uygun altyapı ve modern ısıtma ve soğutma sistemleri gibi her türlü teknik donanım sağlanmıştır. Bafra`mızın sosyal yaşantısında büyük önemi bulunan parkımızı kaderine terk etmek, başta Büyük cami mahallemiz olmak üzere çevre mahallelerimizdeki çocuklarımızı sokak ortalarında oynamalarına seyirci kalamazdık.
Uzun süren sessizliğine, terk edilmişliğine inat çoğumuzun anılarında farklı bir iz bırakan büyük parkımızın yeniden Bafra`mızın hizmetine başlamasından dolayı mutluyum  ve  vefa borcu olarak değerlendirdiğim bu hizmetin altına imza atma şerefinin de tarafıma nasip olmasından ise gurur duyuyorum, dedi.
Açılışa Bafra kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Belediye Başkan yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, Yakakent Belediye Başkanı Radi Şen, Bafra Ticaret ve sanayi odası Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Ziraat odası başkanı Sait Karagöl,  Ak Parti Samsun Milletvekili adayları Necile Çokay, Kerim Taşkıran, Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Bilal Şahin, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastahanesi Başhekimi Davut Çepni, Ak parti Bafra ilçe başkanı Av. İbrahim Semiz, Ak Parti Bafra Eski başkanı Haluk Bülbül,  BBP Bafra ilçe başkanı Bilal Murtezaoğlu,  Bafra Belediyespor kulüp başkanı Dursun Ali Bilgen,   Bafra İlçe tarım müdürü Ahmet Dursun,  Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Orhan Atmaca, Muhtarlar, Sivil toplum örgütü temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Asırlık Büyük Park Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0