Adem Arslan`ın Onayı Çıktı
Eski Vezirköprü Kaymakamı ve halen İzmir`in Foça İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten Adem Arslan, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği`ne atandı
Atama yazısı İçişleri Bakanlığı onayından çıktı. Arslan`ın önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniyor.
ADEM ARSLAN KİMDİR?
25.02.1969 Yılında Ordu`da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ordu'da tamamladı. 1987 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi`ni 1991 yılında bitirdi. Askerliğini kısa dönem olarak yapan Arslan, 1994 yılında kaymakam adayı olarak Kayseri Valiliği`nde staja başladı. 3 yıl süren staj döneminde sırayla, Perşembe Kaymakam Refikliği, İstanbul Valiliği teftiş stajı, Afyon Evciler, Hatay Hassa ve Çorum Ortaköy ilçelerinde kaymakam vekaleti görevlerinde bulundu.
{reklam}1996 yılında kamu ve yerel yönetim konusunda İngiltere'de staj yaptı. İki yıl Giresun'un Güce ilçesinde, iki yıl da Gümüşhane`nin Kürtün ilçesinde kaymakam olarak görev yaptı. 2001-2003 yılları arasında Hakkari Vali Yardımcılığı, 2003-2005 yılları arasında da İpsala İlçe Kaymakamı olarak çalıştı.
2005-2008 yılları arasında Samsun`un Vezirköprü ilçesinde kaymakamlık görevinde bulundu. 2008-2011 yılları arasında Diyarbakır`ın Yenişehir ilçesinde kurucu kaymakamlık yaptıktan sonra 14 Eylül 2011 tarihinde İzmir`in Foça ilçesine kaymakam olarak atandı. Arslan, iyi derecede İngilizce biliyor.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın