ULUSAL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

 
 182
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar - Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşları ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlı olduklarını belirterek “döviz kurunun üzerindeki köpüğü almıştık, enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alarak ülkeyi bu görüntüden kurtaracağız” dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşları ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlı olduklarını belirterek “döviz kurunun üzerindeki köpüğü almıştık, enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alarak ülkeyi bu görüntüden kurtaracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan konuşmasında ekonomide en kötünün geride kaldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İhracatta 2021 yılını 225 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamamız doğru yolda ilerlediğimizin ta kendisidir." dedi.

 Erdoğan, "Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız." ifadelerini kullandı.

"Hazineye ait tarım arazilerini kiralayan 55 bin çiftçimizin kira sözleşmelerinin yıllık artış bedelini yüzde 22'den yüzde 9'a indiriyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açıkladığımız tedbir paketiyle döviz kuru üzerindeki köpüğü almıştık. Enflasyon üzerindeki köpüğü de alarak ülkemizi hak etmediği görüntüden kurtaracağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "En zoru geride bıraktık. Bundan sonra emeklerimizin karşılığını alma, milletimize, hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı gösterme vaktidir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"(CHP) Güya helalleşme diyerek çıktıkları yolculukta az gittiler uz gittiler, dere tepe düz gittiler, vara vara yine tek parti faşizmine geri döndüler."

Erdoğan, "(CHP) Hukuk ve demokrasi içinde sorumlu siyaset yerine siyasi eşkıyalığa özen gösterdiler. Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı karıştırdılar." dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0