BAFRA

Bafra’da Şükür Ve Afat Kurbanı Kesildi

 
 317
Bafra’da Şükür Ve Afat Kurbanı Kesildi - Bafra'nın Karakütük, Türk köyü, Yağmurca, Elalan, Bengü, Kuşluğan,Terzili ve birçok Mahallerinde Afat kurbanı programı düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra'nın Karakütük, Türk köyü, Yağmurca, Elalan, Bengü, Kuşluğan,Terzili ve birçok Mahallerinde Afat kurbanı programı düzenlendi.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Afat Programı yapılan mahallelere ziyaretlerde bulundular.

Osman Tosuner programlar kapsamında Cumartesi günü Kuşluğan muhtarı Kaşif Ünlü'nün mahallesinde düzenlediği mevlit programına katıldı. Burada muhtar Kaşif Ünlü ile bir süre Sohbet eden Başkan Tosuner, çiftçilere ve mahalle sakinlerine afetsiz ve bereketli bir yıl dileyerek, “Cenab-ı Mevla'm niyetlerinizi kabul etsin.” dedi.

Afat kurbanı programını ile ilgili bir açıklama yapan Muhtar Kaşif Ünlü, Afat kurbanı programımıza katılan katılımcılara teşekkür ederek, “Her yıl afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için kesmiş olduğumuz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Şükür Ve Afat Kurbanı Kesildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0