BAFRA BELEDİYESİ

Arefe Günü Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Servisi

 
 607
Arefe Günü Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Servisi - Bafra Belediyesi Arefe günü vatandaşların mezarlıklara kolaylıkla gidebilmesi için ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.
Bafra Belediyesi

 |  - Bafra Belediyesi Arefe günü vatandaşların mezarlıklara kolaylıkla gidebilmesi için ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.

Kurban Bayramı nedeniyle şehir dışından gelenlerle birlikte özellikle trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle özellikle mezarlık ziyaretlerinde bulunmak isteyen vatandaşlar Bafra belediyesinin söz konusu uygulamasını memnuniyetle karşıladı. Arife günü Bafra belediyesi önünden 07:00’de başlayan ücretsiz seferler akşam saat 17:00’ye kadar devam edecek ve Asri Mezarlık ve yeni mezarlık için uygulanacak. Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak; “Arife günü hemşehrilerimizin Asri mezarlık ve Yeni mezarlığa rahatça ulaşabilmeleri için ücretsiz otobüs seferlerini hizmetlerine sunduk. Ücretsiz otobüs seferi uygulamamız akşam 17:00 ye kadar devam edecek.Bu vesile ile saygıdeğer Bafralı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Arefe Günü Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Servisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0