BAFRA

Anne Adayları Belgelerini Aldı

 
 4333
Anne Adayları Belgelerini Aldı - Bafra Devlet Hastanesi Gebe Okulunda Eğitimleri Tamamlanan Anne Adaylarına Katılım Belgeleri Verildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Devlet Hastanesi Gebe Okulunda Eğitimleri Tamamlanan Anne Adaylarına Katılım Belgeleri Verildi.

Adım adım anneliğe hazırlanan adaylar, Bafra Devlet Hastanesi Gebe Okulunda deneyim kazanıyor. Anne adaylarının hamilelik süreçleri boyunca karşılaşacakları fizyolojik ve psikolojik sorunlar karşısında danışmanlık yapılmakla birlikte; doğum süreci ve doğum sonrası eğitimleri verilerek daha sağlıklı bir doğum geçirilmesi hedefleniyor.

Eğitimleri tamamlanan Anne adaylarının Katılım Belgeleri hastane Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Avcı tarafından verildi.

Anne adaylarını tebrik eden Başhekim Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, “İki çocuk babası olarak hayattaki en kutsal duygunun aileyi tamamlayan bir çocuk sahibi olmak, en güzel kokunun ise evlat kokusu olduğunu söyleyebilirim. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Yarınlarımızın mimarı olan Annelere her zaman saygı duyarım. Yarınlarımızın gençlerini yetiştirecek olan siz Anne adaylarını tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütmenizi diliyorum.” şeklinde konuştu.

#bafra-devlet-hastanesi0# Annelik tecrübesini, heyecanlarını paylaşmak ve birlikte doğuma hazırlanmak için sizleri gebe okuluna bekliyor.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anne Adayları Belgelerini Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0