EĞİTİM

Altınkaya Anadolu Lisesinden Bafra Şehit Aileleri Derneğineziyaret

 
 134
Altınkaya Anadolu LisesindenBafra Şehit Aileleri Derneğineziyaret - Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi, Şehitleri anma etkinlikleri kapsamında Tarih öğretmeni Can Çil ve bir grup öğrenci ile Bafra Şehit aileleri Derneğini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi, Şehitleri anma etkinlikleri kapsamında Tarih öğretmeni Can Çil ve bir grup öğrenci ile Bafra Şehit aileleri Derneğini ziyaret etti.

Öğrenciler Dernek Başkanı Mümine Ersin tarafından memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler dernek üyeleri ile sohbet ederek şehit ailelerinin acısı bir nebze olsun paylaştılar.

Tarih Öğretmeni Can Çil, Çocuklarımıza bu vatanın kolay elde edilmediğini ve vatan ve millet, bayrak sevgisini aşılamak ve sağlamlaştırmak, gelecek nesillere bu bilinci ulaştırmak olduğunu, bu bilinç ile çabaladıklarını söyledi. 

Çil, "Ziyaretimizin 18 Mart tarihinde olması bugünü daha da anlamlı kılmak içindir. Okul olarak, her zaman Bafra`nın ve ülkemizin insanının yanında olacağımızı bir eğitim neferi olarak garanti ediyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınkaya Anadolu Lisesinden Bafra Şehit Aileleri Derneğineziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0