BAFRA

Altınkaya Anadolu Lisesi Öğrencilerinden ‘’getir Bir Oyuncak Güldür Bir Yumurcak-4’’ Projesi

 
 360
Altınkaya Anadolu Lisesi Öğrencilerinden ‘’getirBir Oyuncak Güldür Bir Yumurcak-4’’ Projesi - Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri, Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak İlkokulu ile işbirliği halinde okullarında ‘’GETİR BİR OYUNCAK GÜLDÜR BİR YUMURCAK-4’’ adlı proje kapsamında Kırtasiye, Temizlik ve Oyuncak yardım kampanyası düzenlediler.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri, Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak İlkokulu ile işbirliği halinde okullarında ‘’GETİR BİR OYUNCAK GÜLDÜR BİR YUMURCAK-4’’ adlı proje kapsamında Kırtasiye, Temizlik ve Oyuncak yardım kampanyası düzenlediler.

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırladıkları hediyeleri, Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak İlkokulu Anasınıfına yaptıkları ziyaret ile minik kardeşlerine teslim ettiler.

Altınkaya Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, proje ile oyun dönemi çocuklarının hedef alındığını, okul öğrencilerinin okul öncesi öğrencilere karşı duyarlılığın geliştirilmesi, farkındalık ve toplumsal duyarlılık kazandırılması amacıyla yola çıkıldığını ifade etti.

Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak İlkokulu Müdürü Yusuf Baş ise; yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade ederek öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. 

Güzel anların yaşandığı ziyarette, öğrenci temsilcileri tarafından minik kardeşlerine hediyeleri verildi. Proje komisyonunda gönüllü olarak görev alan öğrenciler, minik kardeşleri ile eğlenceli vakitler geçirdiler. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimlerinin ardından, verilen ikramlarla sona erdi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınkaya Anadolu Lisesi Öğrencilerinden ‘’getir Bir Oyuncak Güldür Bir Yumurcak-4’’ Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0