BAFRA

Alkollü Sürücü Cinayet Gibi Kazada 4 Kişinin Ocağını Söndürdü

 
 1530
Alkollü Sürücü Cinayet GibiKazada 4 Kişinin Ocağını Söndürdü - Samsun’un Bafra ilçesi İkiztepe mevkisinde alkollü bir sürücünün sebep olduğu trafik kazası 3 kişinin kaza sonucu, bir kişinin de yaşadığı üzüntü sonucu hayatını kaybetmesine sebep oldu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesi İkiztepe mevkisinde alkollü bir sürücünün sebep olduğu trafik kazası 3 kişinin kaza sonucu, bir kişinin de yaşadığı üzüntü sonucu hayatını kaybetmesine sebep oldu. 

4 Haziran akşamı saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, 19 BC 340 plakalı otomobil ile Çorum’dan Alaçam’daki arkadaşını ziyarete gitmekte olan İsmail Özyılmaz isimli şahıs, aynı istikamet Bafra’nın Kelikler köyüne gitmekte olan Bafra Ticaret Borsası Mezbahası muhasebecisi Onur Altay Emirza’nın kullandığı 55 JA 929 plakalı otomobile arkadan çarptı. 

Çarpma sonrası istinat duvarına savrulan otomobilde bulunanlardan şoför Onur Altay Emirza, Onur’un nişanlısı Hülya Ateş ve Onur’un ablası Bahar Değer Emirza, Bahar’ın eşi Vedat Değer, İstanbul’dan Bafra’ya misafir olarak gelen Moldova uyruklu Türkiye Vatandaşı Mariana Manin ve Mariana’nın 17 yaşındaki lise öğrencisi kızı Uliana Manin ile çarpan otomobil sürücüsü İsmail Özyılmaz yaralandı.

Yaralılar ambulanslar ile Bafra Devlet Hastanesine ve Özel Medibafra Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan yaralılardan Vedat Değer kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aslen Kocaelili olan Vedat Değer, İstanbul Maltepe Başıbüyük’teki İmam-ı Rabbani Camisinde kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi. 

Kazadan bir gün sonra, İstanbul Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 A sınıfı öğrencisi 17 Yaşındaki Uliana Manin kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Uliana Manin ise memleketi Denizli’de defnedildi. 

Bahar Değer Emirza’nın OMÜ Tıp Fakültesinde tedavisi devam ederken, babaanne Kadriye Emirza yaşanan acılara dayanamayarak kazadan 5 gün sonra vefat etti. 

Kardeşi Onur Altay Emirza’nın düğünü için bayram tatilinde eşi Vedat ve eşinin arkadaşları Mariana ve Uliana ile Bafra’ya gelen Bahar Değer Emirza 8 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Bahar Değer Emirza bugün Kelikler köyünde defnedildi.

Cinayet gibi kazanın sonrasında Çorum’dan Alaçam’a gitmekte olan İsmail Özyılmaz’ın 1,34 promil alkollü olduğu tespit edildi. 3’ü kaza sonucu biri yaşanan acılar sonucu 4 kişinin ölümüne sebep olan Özyılmaz mahkemece tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevine gönderildi.

Hayatını kaybedenlerden Vedat Değer Emirza’nın Bilişim Uzmanı olduğu ve WMWARE çalıştığı ayrıca Borusan Yelken takımından Racing-Çılgın Sigma ekibinden olduğu, eşinin de bir finans şirketinden çalıştığı öğrenildi.

Onur Altay Emirza ile Hülya Ateş’in bayramın ikinci günü düğün yapacaktı. Alkollü sürücü İsmail Özyılmaz, cinayet gibi kaza yaparak 4 kişinin ocağını söndürdü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alkollü Sürücü Cinayet Gibi Kazada 4 Kişinin Ocağını Söndürdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0