BAFRA

Ali Şimşek: Bafra’da Mim’i Hayata Geçireceğiz

 
 722
Ali Şimşek: Bafra’da Mim’i Hayata Geçireceğiz - Bafra Belediye Başkan A. Adayı Ali Şimşek, 2024 yılının ilk gününde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkan A. Adayı Ali Şimşek, 2024 yılının ilk gününde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Aybelya Tatil Köyünde düzenlenen kahvaltı programına Bafra Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Andiç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra yüze yakın muhtar katıldı. Hoş sohbet eşliğinde geçen kahvaltının ardından konuşan Bafra Belediye Başkan A. Adayı Ali Şimşek, “Bafra’da tepeden tırnağa birlik ve beraberliği sağlayacağını ifade ederek, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla özellikle Muhtar İletişim Merkezi’ni hayata geçireceğini söyledi.

ADAY OLAN MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan A. Adayı Şimşek, “2024 yılının ilk gününde demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan, devlet ile millet arasında köprü vazifesini icra eden değerli muhtarlarımız bizleri yalnız bırakmadığınız için canı gönülden teşekkür ediyorum.  Sözlerime başlarken, Muhtarlıklarımızın kuruluşundan bugüne, mahallelerine hizmet ederek ahirete irtihal eden tüm muhtarlarımızı rahmetle yâd ediyorum. Hâlen, kendilerini seçen milletimize hizmete devam eden muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki seçimlerde mahallelerine hizmet etmek için adaylığını koyacak muhtar adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.

BAFRA İÇİN BİR OLACAĞIZ

Açıklamasını sürdüren Şimşek, “Gerek sivil toplum kuruluşları gerekse Samsun Valiliği’nde ki görevlerimde sizlerle birlikte birçok kez şehrimiz için mesai harcadık. Bu kardeşiniz her daim telefonun ucunda sizlerin taleplerini alarak yerine getirme gayreti içerisinde oldu. Bu gün geldiğimiz noktada ise yine sizlerle birlikte çalışmak ve hizmet üretmek için bu göreve talip olduk. Yola çıkış temamız ise birlik ve beraberlik olmuştur. İnşallah biz göreve geldiğimizde tepeden tırnağa Bafra için bir olmayı sağlayacağız.” Diye konuştu.

İM’İ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Altyapıdan üst yapıya tarımdan turizme her alanda mahalleleri Türkiye’nin Yeni Yüzyıl’ında tüm hizmetlere kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağını ifade eden Şimşek, “Göreve gelir gelmez Belediyemizde Muhtarlık Müdürlüğümüzü ve bünyesinde Muhtar İletişim Merkezi’ni hayata geçirerek istek ve taleplerinizi anında çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda diğer tüm proje ve fikirlerimizi daha doğrusu ortak hayalleri hayata geçirmek için siz değerli muhtarlarımız ile omuz omuza çalışacağımızın sözünü veriyorum.” Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Şimşek: Bafra’da Mim’i Hayata Geçireceğiz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 8
User defaultYorum Id: 199300
03 Ocak 2024
13:41
  • Yorum Id: 199300
  • 03 Ocak 2024
  • 13:41

Muhtarlık tamamen kaldırılsın ne iş yapiyorlar sanki herşey kayıt altında zaten cebimizden çıkan paraya yazık bu resimde yer alipta bu makamı kullanıp kendi işini gören menfaatci kisiler var

User defaultYorum Id: 199231
02 Ocak 2024
23:10
  • Yorum Id: 199231
  • 02 Ocak 2024
  • 23:10

Bıktık su işe yaramaz imam liktan gelme sululerden ,sukru neiş geliyor

User defaultYorum Id: 199244
02 Ocak 2024
23:47
  • Yorum Id: 199244
  • 02 Ocak 2024
  • 23:47

Siz hiç bir şey yapamazsınız ali bey. bafraya emekli bir emniyet müdürü lazım ki hem devlet hemde bafra rahat etsin.

Daha Fazla Yorum