BAFRA

Ali Şimşek Ak Parti’den Bafra Belediye Başkanlığını Açıkladı

 
 3245
Ali Şimşek Ak Parti’denBafra Belediye Başkanlığını Açıkladı - Samsun Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünden istifa eden Ali Şimşek, AK Parti’den Bafra Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünden istifa eden Ali Şimşek, AK Parti’den Bafra Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

TÜRKİYE YÜZYILI BAFRA’NIN YÜZYILI OLACAK

Samsun Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa ederek Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapan Ali Şimşek, AK Parti İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, Türkiye Yüzyılı’nın aynı zamanda Bafra’nın yüzyılı olacağını, talip olduğu bayrağı insan odaklı hizmet anlayışı ile daha yukarılara taşıyarak, geleceğin marka şehrini inşa edeceklerini ifade etti.

Yüzlerce kişinin katıldığı kalabalığa seslenen Şimşek, “Bu kardeşinizi bugün burada yalnız bırakmadığınız için sizlere canı gönülden teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. İçinde bulunduğumuz mahalli idareler seçim sürecinin ülkemize, milletimize özellikle de Milli Mücadele’nin ilk adım şehri, Karadeniz’in incisi Samsun’umuza ve Bafra’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

HİZMETKA R OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM

20 yıllık memuriyet hayatı boyunca bürokraside ve sivil toplum kuruluşları içerisinde çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade eden Şimşek, “Bu görevlerimi devlet terbiyesi ve insana hizmet anlayışı ile bıkmadan yorulmadan en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım bu şehre ve insanlarımıza bürokrat olarak hizmet etmenin onuru ve gururu içerisindeyim. Halka hizmet Hakk’a hizmet şiarıyla yürüdüğümüz yolda siz değerli hemşehrilerime hizmet etmenin bir başka yolu da siyasettir. Bu nedenle Samsun Valiliğindeki görevlerimden istifa ederek, gönülden bağlı bulunduğum AK Parti çatısı altında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, siz değerli hemşehrilerime hizmetkâr olmak için Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundum.” Dedi.

TÜRKİYE YÜZYILI BAFRA’NIN YÜZYILI OLACAK

Kırklı yaşların insanın en verimli olduğu yaşlar olduğunu ifade eden Şimşek, “Mahalli idarecilik ve belediyecilik her şeyden önce bir gönül işidir. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle gönül belediyeciliğini sadece AK Partili belediyeler yapmaktadır. Bu nedenle AK Parti belediyeciliği kavramı ortaya çıkmıştır. AK Parti belediyeciliği çerçevesinde hedefim, talip olduğum bayrağı devralarak yeni bir heyecan, misyon ve vizyon ile daha yukarıya taşımak olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Türkiye Yüzyıl’ının aynı zamanda Bafra’nın da yüzyılı olması için “tevazu, samimiyet ve gayretle” hep birlikte çalışarak şehrimizi geleceğe taşıyacağız.” Diye konuştu.

HEP BİRLİKTE MARKA BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ

İnsan odaklı, insanlarımızın mutluluğunu hedefleyen bir anlayışla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şehrimizin geleceğinin ortak akıl, istişare kültürü, birlik ve beraberlik ile inşa edileceğine inanıyoruz. Bu şehrin potansiyellerini öne çıkarmanın tek yolu birlik ve beraberliktir. Dirlik, düzen ve dayanışma içerisinde tarımdan turizme, eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda marka şehir olmak için gece gündüz çalışacağız. Görevim süresince; bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal belediyecilik kapsamında devletimizin sıcaklığını, şefkat elini ve güler yüzünü istisnasız bütün vatandaşlarımıza hissettirmenin gayreti içerisinde olacağız. Şehit ailelerimiz başta olmak üzere, gazilerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, yetim ve öksüz çocuklarımıza, öğrencilerimize, engellilerimize, hastalarımıza ve yaşlılarımıza özel ilgi göstereceğiz.” Dedi.

GENÇLER, AĞABEYİNİZ OLACAĞIM

Konuşmasında gençlere de hitap eden Şimşek, “Türkiye Yüzyılı’nda geleceğin şehrini inşa ederken, geleceğimizin teminatı olan sizler için yeni sosyal yaşam alanları oluşturmanın yanında her alanda sizlerin refahı için gayret göstereceğimden şüpheniz olmasın. Başkan olarak değil bir ağabey olarak her zaman yanınızda olacağım.” Diye konuştu.

BU ŞEHRE HANIM ELİ DEĞECEK

Açıklamasında yaşlılara ve kadınlara da hitap eden Şimşek, “Bir evladınız olarak, hayatlarının en kıymetli dönemlerini ülkemize ve milletimize hizmetle geçiren siz değerli büyüklerimizin huzuru ve refahı için her alanda faaliyetler yürüteceğim. Sizlerin bilgi, birikim ve tecrübeleriniz yolumuzu aydınlatacak, hayır dualarınız sayesinde tüm zorlukları aşacağız. Üreten şehir Bafra’da üretken bir belediyeyi birlikte inşa edeceğiz. Tertibiyle, düzeniyle, sevgisiyle ve şefkatiyle bu şehre hanım eli değecek.” Dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Konuşmasının devamında ise, “Sözlerimi sonlandırırken, Bu güne kadar Belediyecilik anlamında şehrimize hizmet etmiş ebediyete irtihal eden Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Şehrimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştıran Şükrü Neiş başkanımıza, bu misyonu sürdüren Zihni Şahin başkanımıza ve devam ettiren Hamit Kılıç başkanımıza, AK Parti teşkilatlarında hizmet eden Haluk Bülbül, Tuncay Yurduseven, İbrahim Semiz başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine ve partimize gönül veren siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti MKYK üyelerine, Genel Başkan Yardımcılarımız Çiğdem Karaarslan ve Yusuf Ziya Yılmaz’a, Samsun Milletvekillerimiz Mehmet Muş, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, İl Başkanımız Mehmet Köse ve Yönetim Kuruluna, İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve Yönetim Kuruluna, Kadın Kollarımıza ve Gençlik kollarımıza sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Her Şey Bafra İçin, Her Şey Sizin İçin. Kalın Sağlıcakla…


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Şimşek Ak Parti’den Bafra Belediye Başkanlığını Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 40
User defaultYorum Id: 195184
24 Kasım 2023
00:16
  • Yorum Id: 195184
  • 24 Kasım 2023
  • 00:16

Akepe kimi gösterirse göstersin b.başkanı o olur burasının bafra olduğunu unutmayın derim.

User defaultYorum Id: 195151
23 Kasım 2023
19:18
  • Yorum Id: 195151
  • 23 Kasım 2023
  • 19:18

Kimi kandiriyon hizmetkar olmaya geliyormuş keyif yapmak icin seçime kadar rollere giriyorsunuz gören de babasının hayrına sanar

User defaultYorum Id: 195124
23 Kasım 2023
14:24
  • Yorum Id: 195124
  • 23 Kasım 2023
  • 14:24

Güldürmeyin adamı 20 yılda niye yapmadınız kim durdurdu sizi

Daha Fazla Yorum