SİYASET

Ali Okutan : Meclisin Saadet`e İhtiyacı Var

 
 231
Ali Okutan : Meclisin Saadet`e İhtiyacı Var - Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Ali Okutan, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım`da halkla ve esnafla br araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Ali Okutan, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım`da halkla ve esnafla br araya geldi.

Seçime az bir zaman kala halkla bir araya gelen Okutan, " Bu seçimde halkımız iki tercihte bulunacak: Ya biz bütün dünyanın Saadetini istiyoruz diyerek Saadet Partisi`ne destek verecekler yada diğer partilerden her hangi birine destek verceğiz diyerek bilmeden Siyonizme destek verecekler. Saadet Partisi hem Türkiye`de hem de yeryüzünde huzur ve Saadeti temin etmek için mücadele veren yegane siyasi partidir. Bugün hem ülkemiz hem komşularımız hem de insanlık büyük buhranlar yaşarken, biz bunlara sessiz kalamayız ve köşemize çekilip tarafsız kalamayız." diye konuştu.
Seçimde barajın olmadığını da halka anlatan Okutan, " Bu seçimde baraj yoktur. Halkımız bunu bilerek hareket etsin. Biz Milli Görüş`çüyüz ama Saadet Partisi barajı aşamaz diyerek bize oy vermeyen tüm kardeşlerimiz, bilmelidirler ki bu seçimde baraj yoktur. Tüm Milli Görüşçüler ve Saadet Partisine gönülden destek verenler mutlaka bu seçimde Saadet Partisi`ne oy vererek Samsun`umuzdan meclise Saadet`li vekiller göndermelidirler. Bu meclisin milletin meclisi olması için muhakkak Saadet Partisi`nin mecliste olması gerekiyor. MECLİSİN SAADET PARTİSİNE İHTİYACI VAR" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Okutan : Meclisin Saadet`e İhtiyacı Var içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0