BAFRA

Ali Alptekin Mevcut Yönetimi Yerden Yere Vurdu

 
 3331
Ali Alptekin Mevcut Yönetimi Yerden Yere Vurdu - İYİ Parti Bafra ilçe Başkan adayı Ali Alptekin, kongre konuşmasında mevcut yönetimi adeta yerden yere vurdu.
Bafra Haber

 |  - İYİ Parti Bafra ilçe Başkan adayı Ali Alptekin, kongre konuşmasında mevcut yönetimi adeta yerden yere vurdu.

“İtiraz ettiğimiz ne varsa bu utanç örnekleri önümüze getirilmiştir” diyen Ali Alptekin kongre konuşmasında şunları söyledi:

Saygıdeğer divan, Sayın il başkanım, Sayın ilçe başkanlarım, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın kıymetli temsilcileri, Ve bu kutlu mücadelenin tohumlarını açan, saçtığı tohumları filizlendirip koca bir çınar haline getiren, En olmaz zamanda, en bilinmez anda, varıyla birlikte yoğunu da ortaya koyan, Türk Milletine vurulmak istenen prangaları söküp atan İradenin temsilcisi olan değerli dava arkadaşlarım! Hepinizi kucak dolusu saygı ve sevgiyle selamlıyorum… Bu yol Hakk'ı tutup batılı zail edecek yoldur. Bu yol ki riyayı hakikatle tedavi edecek yoldur. Bu yol ki hukuksuzluğa adaletle nizam verecek yoldur. Öyle ki bizler bu yolun yolcuları olma iddiasında, değerler dünyasını içselleştiren bir anlayışı kılavuz edinmek mecburiyetindeyiz. Milli mücadelenin mihenk taşlarından bir tanesi olan, bu coğrafyanın taşıyıcı kolonu olma kıymetini taşıyan Bafra'mızın bu anlayışın hakim olduğu bir zihniyetle yönetilme özlemi vardır. İşte İYİ Parti'nin kıymet-i harbiyesi bu noktada daha da fazla ortaya çıkmaktadır.

Ne mutlu ki Bafra'da bu temsiliyetin bir ferdi olmanın gururunu yaşamaktayız. Ancak bu gururu, İYİ Parti'nin kuruluş ilkelerinin karşısında olan sağlıksız zihniyetlerin ve bakış açılarının bünyemizde yeşermesine müsaade etmemeliyiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in "Cesurlar Hareketi" olarak nitelendirdiği mücadelemizin temsil kabiliyetini taşıma iddiasında olmanın farkına varmak durumundayız. Memleketimizde var olan despot yapıya, adaletsizliğe, riyakarlığa ve dikta özentili zihniyetine meydan okuyan bir Liderin önderlik ettiği mücadelenin, temsilcileri de en az onun kadar cesur olmalıdır. İYİ Partimizin Türk Milletine neyi vaad kurulduğunu bir hatırlayalım. ederek İYİ Parti, şahsi ihtiraslarla memleket istikbalini hiçe sayan bir anlayışın karşısında durmak için buradadır. Dolayısıyla İYİ Partimizde bu anlayışı temsil etmeye talip olanların da her şeyden önce böylesi bir cesarete ve gayrete sahip olmaları gerekir. Bugün Samsun'da en yüksek oy aldığımız ilçelerden bir tanesi olan Bafra'mızda, İYİ Parti sahiplenmesinin aşılanabildiği sadece 903 hemşerimizin yetersiz sayısı bizler için üzüntü vermektedir.

143 bini aşkın nüfusa sahip olan Bafra’mıza 903 üye ile iktidara talip olmak bu tutarsızlığı açıkça ortaya koymaktadır. Bugün Bafra'mızda İYİ Parti ile kucaklaşmaya özlem duyulmaktadır. Partimizin teşkilat birimlerinden başlayarak, Bafra'nın bütünüyle kucaklaşması çok büyük bir ihtiyaç haline gelmiştir. Sokak sokak iktidar mücadelesi veren Genel Başkanımızın gayretlerini temsil etmesi gereken Bafra teşkilatımızın, sabah saat 10.00'da açılıp akşam 17:00'de kapılarını millete kapatması, genel başkanımızın mücadelesine Bafra'dan doğrudan çelme takmaktır. Buna biz razı olamayız. eden

Yine, ilçe başkanlığı makamı, Bafra'mızda genel başkanımız sayın Meral Akşener'i temsil makamdır. Bugün Bafra'nın herhangi bir köyüne gittiğimizde, İlçe Başkanlığı makamını temsil edenlerin tanınmaması çok düşündürücü ve bazı şeylerin yolunda gitmediğinin en önemli göstergesidir. Diğer partilerden farklı olarak, demokrasinin tüm unsurlarını işletmeye çalışıyoruz. Ancak bugünkü ilçe yönetimindeki anlayış, bu alanda da sınıfta kalmıştır.

Parti içi temsiliyet ve parti sahiplenmesi ve güçlenmesi adına önem taşıyan delege seçimlerinin ardından duyduklarımıza hayret ediyoruz.

Bazı ilçe delegelerimizin parti üyeliğinden istifa eden isimlerden seçilmesi ve bazı delegelerimizin ise delege seçildiğinden haberdar bile olmaması kiminin askerde kimi ise Bafra dışında yaşaması en önemlisi ise mevcut yönetimin mevcut ilçe başkanımızın oğlunu ilk adım belediyesine işe yerleştirilmesi itiraz ettiğimiz ne varsa bu utanç örnekleri önümüze getirilmiştir. Bu yönetim anlayışındaki ilgisizliği ve sağlıksızlığı apaçık ortaya koymaktadır.

Değerli dava arkadaşlarım Az olsun bizim olsun anlayışındaki bugünkü mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızın bu anlayışlarına karşı ne diyeceğimi inanın bilemiyorum. BAFRA BUNU HAK ETMİYOR! BAFRA BUNU HAK ETMİYOR! BAFRA BUNU HAK ETMİYOR!

Bu kongre salonundan kazanarak ayrıldığımızda belli grupların değil, Bafra'nın tümünü temsil eden bir yönetim anlayışını tesis edeceğiz. Hemşerilerimizi kongreden kongreye, seçimden seçime değil, köyünden kasabasına, sokağından caddesine sık sık ziyaret ederek Bafra'lılık bilincini hakim kılacağız.

Şahıscıların değil Bafralıların söz sahibi olduğu bir yönetim anlayışını inşa edeceğiz.

Bölünerek güçlenen değil, kucaklaşarak gelişen, geliştikçe güçlenen bir İYİ Parti Bafra teşkilatının mümkün olduğunu ortaya koyacağız! İYİ Parti iktidarının ayak seslerini Bafra'mızın her bir caddesinde duyuracak azim ve kararlılık bizdedir! Bafra'yı hak ettiği şekilde yönetecek bilgi, birikim ve inanç bizdedir! Adaleti, liyakati ve hakikati merkeze alacak maneviyat bizdedir! Biz hazırız, kazanacağız ve Bafra'yı hak ettiği yere ulaştıracağız! BEN DEĞİL BİZ KAZANACAĞIZ.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Alptekin Mevcut Yönetimi Yerden Yere Vurdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 8
User defaultYorum Id: 163835
29 Kasım 2022
10:01
  • Yorum Id: 163835
  • 29 Kasım 2022
  • 10:01

Doğru haklı bir partide 50 kişi kurucu üye olsa her biri 10 ar kişi üye yapsa 500 üye yapar sayılı az doğru eleştiri yapmış

User defaultYorum Id: 163623
27 Kasım 2022
07:39
  • Yorum Id: 163623
  • 27 Kasım 2022
  • 07:39

Orhan kırcalı seçmenleri burda hüseyin acar atmayı bırakın faturalar patlatan reis daha ne kadar zam yapacak.

User defaultYorum Id: 163607
26 Kasım 2022
23:48
  • Yorum Id: 163607
  • 26 Kasım 2022
  • 23:48

İyi parti bafra’da olduğu yerde kalacağını bugün yine belli etti. hüseyin acar olduğu sürece ne deseniz haklısınız

Daha Fazla Yorum