BAFRA

İyi Parti Bafra Yönetiminden Kan Bağışı Etkinliği

 
 1255
İyi Parti Bafra Yönetiminden Kan Bağışı Etkinliği - İYİ Parti Bafra yönetimi koronavirüs salgını ve Ramazan ayı sebebi ile azalan kan stoklarının artmak için “İyilik Bizim Damarlarımızda Var” sloganı ile kan bağışında bulundu ve tüm vatandaşları kan vermeye davet etti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - İYİ Parti Bafra yönetimi koronavirüs salgını ve Ramazan ayı sebebi ile azalan kan stoklarının artmak için “İyilik Bizim Damarlarımızda Var” sloganı ile kan bağışında bulundu ve tüm vatandaşları kan vermeye davet etti. 

Bafra Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Yönetimi, partililer, Kızılay Bafra Başkanı Halim Tutku Demircan ve Başkan Yardımcısı Erhan Korkmaz katıldı.

İYİ Partililerin, “İyilik Bizim Damarlarımızda Var” adlı kan bağışı etkinliğinde ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz bir basın açıklaması yaptı. 

Basın açıklamasının ardından partililer kan bağışında bulundu.

İyi Parti Bafra Yönetiminden Kan Bağışı Etkinliği

Aydoğan basın açıklamasında şunları söyledi: Kıymetli Bafralılar tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Corona salgını ülkemizde de etkisini göstermiş, birçok vatandaşımız salgına yakalanmış 3 bin 700’den fazla vatandaşımızın, sağlık çalışanımızın yaşamını yitirmesine neden olmuştur. Bu salgının ülkemizde Sosyal, Ekonomik ve Sağlık alanında bazı olumsuz sonuçları olmuştur ve olmaya devam etmektedir. 

Sağlıkta ki olumsuz sonuçlardan bir tanesi de Kızılaydaki kan stoklarının azalmasıdır. Türkiye’de birçok ilde olduğu gibi Samsun İlimizde de kan stokları % 30 seviyelerine düşmüştür. Salgın süresince ve Ramazan ayında vatandaşlarımız kan verme konusunda tedirgin davranmışlar bu tedirginlik kan stoklarının azalmasına neden olmuştur. Bizler İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığı olarak bu olumsuzluğa sessiz kalamazdık. İleride hastalarımızda doğacak mağduriyetleri gidermek adına vatandaşlarımızı kan vermeye teşvik etme amaçlı “İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR” adlı kan bağışı kampanyası düzenledik. 

Bugün kan bağışını yapacağımız Kızılay, Türkiye’nin tek kan bağışı yapılabilen kuruluşudur. Dün, bu dernek Başkanlığının bağışlar konusunda yapmış olduğu yanlışları nasıl dile getirip eleştirdiysek bu gün de o eleştirilerden dolayı oluşan Kızılay’a kan vermeme tepkisine de karşı olduğumuzu belirtmek isteriz. 

Bizler İYİ Parti olarak vatandaşlarımızın mağduriyeti ve memleket meselelerinde hiçbir siyasi çıkar gözetmeden hep devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bafralı vatandaşlarımızdan Covid 19 salgını sonucu oluşan kan bağışında ki olumsuzlukların giderilmesi konusunda bu akşam başlatmış olduğumuz ‘’ İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR’’ adlı etkinliğimize katılmanızı bekliyor hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İyi Parti Bafra Yönetiminden Kan Bağışı Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 94400
13 Mayıs 2020
14:47
  • Yorum Id: 94400
  • 13 Mayıs 2020
  • 14:47

Bunlardan gelecek iyilik kenarda dursun bunlar iyilik yapar 3 gün sonra senden karşılık ister.sözde iyiler

Cevap
  • Yorum Id: 94417
  • 13 Mayıs 2020
  • 18:44

@yorumcu-133606 demek ki sende sozde iyilerdesin hemen geldin kemige gel gel

Cevap
  • Yorum Id: 94416
  • 13 Mayıs 2020
  • 18:01

Her haber sitesine girip aynı şeyleri yazma çomarrr.