SAMSUN

Vaka sayılarının arttığı Samsun’da denetimler sürüyor

   |   
 479
Vaka sayılarının arttığıSamsun’da denetimler sürüyor - SAMSUN (İHA) – Samsun’da şehre girişte uygulanan Hayat Eve Sığar (HES) kodu denetimi virüs yoğunluğunun önünü keserken, trafik yoğunluğunun ise önünü açıyor. Şehre girmek isteyen araçlar yapılan sıkı denetime tabi olarak uzun araç kuyruklarında bekliyor. Denetimler şehre girecek ’virüsün de aracında işi zor’ dedirtiyor.
İhlas Haber Ajansı

 |  - SAMSUN (İHA) – Samsun’da şehre girişte uygulanan Hayat Eve Sığar (HES) kodu denetimi virüs yoğunluğunun önünü keserken, trafik yoğunluğunun ise önünü açıyor. Şehre girmek isteyen araçlar yapılan sıkı denetime tabi olarak uzun araç kuyruklarında bekliyor. Denetimler şehre girecek ’virüsün de aracında işi zor’ dedirtiyor.

Samsun’da vaka sayılarının artmasıyla denetimlerde yoğunlaştı. Şehre giriş ve çıkışlarda HES kodu denetimi uygulanıyor. Yapılan denetim korona virüsü temaslısı veya pozitif olanların virüsü diğer bölgelere yaymasını engelliyor.
Virüs bu noktalardan ileri geçemiyor ancak sağlıklı vatandaşların bulunduğu diğer araçlarda geçmekte zorlanıyor. Denetimler virüsün yayılımını kestiği gibi trafiğin hızını da kesiyor. Şehre girişte uzun araç kuyrukları oluşuyor.
Ancak vatandaşlar yapılan uygulamadan memnun. Kuyrukta zaman harcamış olsalar bile Emniyet güçlerinin HES kodu denetimlerini desteklediklerini dile getiriyorlar.
  • BafraHaber Yorum
  • Vaka sayılarının arttığı Samsun’da denetimler sürüyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0