BAFRA

Hasan Çakın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Kutül- Amare Zaferi Etkinliği

 
 468
Hasan Çakın Mesleki Ve TeknikAnadolu Lisesinden Kutül- Amare Zaferi Etkinliği - Samsun`un Bafra ilçesinde, Hasan Çakın Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesinden tarafından hazırlanan KUTÜL- AMARE Zaferi etkinliği ProgramıBafra Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun`un Bafra ilçesinde, Hasan Çakın Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesinden tarafından hazırlanan KUTÜL- AMARE Zaferi etkinliği ProgramıBafra Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından “ Kutül- Amare Zaferi” anma etkinliğine Mili Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Jandarma Yüzbaşı Serkan Erbaş, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Milletçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve aileler katıldı.

Bafra Kültür Merkezinde düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Uğur Hatipoğlu’nun hazırladığı Kutül- Amare Zaferi’nin sinevizyon gösterimiyle başlayan program Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Duygu Tuncel Güner’in “ Ey Türk Uyan” adlı skeci ile devam etti.

“Thowsend Teslim Oluyor” adlı skeci sergileyen öğrenciler daha sonra, “Kanla Yazılan İntikam Mesajı”  canlandırarak büyük beğeni topladı. KUTÜL- AMARE Zaferi etkinliği öğrencilerin hazırlamış olduğu Kafkas gösterisi ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hasan Çakın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Kutül- Amare Zaferi Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0