GÜNDEM

Akçaabat Belediyesi Sanat Müziği Korosu Bafra`da

 
 525
Akçaabat Belediyesi Sanat Müziği Korosu Bafra`da - Akçaabat Belediyesi Sanat müziği korosu Bafra`da
Bafra Haber

 |  - Akçaabat Belediyesi Sanat müziği korosu Bafra`da

İlçemiz Büyük park Cumhuriyet Salonunu bu kez Trabzon Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunu ağırladı.
   Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 88. Yıl Dönümü Etkinlikleri çerçevesinde Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçemize davet edilen Musiki korosu davetlilere hoş bir gece yaşattı.
  Konser ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı ve ardından Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın günün anlam ve önemine değinen konuşması yer aldı. Kaymakam Dınkırcı “ Bu akşam benim için anlamlı bir gece, üç yıl Akçaabat ilçesine gecemi gündüzümü verdim ve bu korodaki arkadaşlarım arasında da zaman zaman dinleyici olarak yer aldım. Bizlere bu sanat gecesini yaşatan çok değerli koro şefimiz ve koro elemanlarımıza, Akçaabat Belediye Başkanımıza, Salonu tahsis eden Bafra Belediye Başkanımıza ve misafirlerimiz ile yakından ilgilenen çok değerli çalışma arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum”  dedi.
Sanat müziği korosunun 2. Bölümünde Atatürk’ün sevdiği parçalara yer verildi. Son olarak 10. yıl marşı izleyicilerle beraber ayakta seslendirildi. Koro şefi Akçaabat Belediyesi korosu ile Bafra Musiki Cemiyetini kardeş cemiyet ilan etti ve bizlerde sizleri davet edeceğiz. Bu böyle devam edecek, bazen de beraber söyleyeceğiz, dedi.

Gecenin sonunda Kaymakamlık, belediye ve musiki cemiyeti misafirlere çiçek takdim etti. Gecenin sürp-
rizi Kaymakam Beye idi. Zigana Tv muhabiri, Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın Akçaabat’ta görev yaptığı yıllardan derlediği bir albümü kendisine sundu.
Geceye Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Fikri Düşünsel, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Cumhuriyet Savcısı Özgür Kâtip Kaya, Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla, Bafra Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, protokol eşeleri Bafra Musiki Cemiyeti solistleri ve çok sayıda davetli katıldı.

400 kişinin davet edildiği Türk Sanat Müziği korosuna yaklaşık olarak 250 kişi katıldı. Ses sisteminin bozukluğu gecenin tek olumsuzluğuydu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Akçaabat Belediyesi Sanat Müziği Korosu Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0