BAFRA

Ak Partili Mustafa Özkök’ten Tofaş Kavşağı Güzelleyememesi

 
 6790
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısında söz alan AK Parti Meclis üyesi Mustafa Özkök, Tofaş Kavşağını savunmaya çalıştı ama o da tam savunamadı. 

Bafra Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısında söz alarak Bafra ile ilgili birçok konuda eleştirilerde bulunan MHP Meclis üyesi Hakan Aytünür’ün konuşması sonrası AK Parti Belediye Meclis Mustafa Özkök kısa bir konuşma yaptı. Özkök’ün Tofaş Kavşağı ile ilgili konuşmasına tepki gösteren İYİ Parti Belediye Meclis üyesi İsmail Bekar, “Hizmeti yarım yapmayacaksın” dedi.

Tofaş Kavşağından dolayı Orhan Kırcalı’ya teşekkür eden Mustafa Özkök, “yiğidi öldür hakkını yeme” dedi ve Tofaş Kavşağını savunmak istedi ama ifadeleri ile adeta bocaladı. 

Orhan Kırcalı'ya yakınlığı ile bilinen Mustafa Özkök ile İsmail Bekar’ konuşması:

Mustafa Özkök:

Öncelikle bir konuya değinmek istiyorum bu Tofaş Kavşağı konusunda emeği geçen ve vesile olan başta Orhan kırcalı vekilime çok teşekkür ediyorum. 

Yiğidi öldür hakkını yeme. Bir defa trafik sorunu çözüldü ya da çözülmedi çok da önemli değil. Ama çözüldü, yüzde 90 çözüldü. Ben bundan eminim. 

Daha iyi olabilirdi ama eh işte bu kadar. Acele olunca böyle oluyor. Bunu biz bir buçuk senede bitirmiş olsaydık, nerede kaldı, niye bitmedi... İki senede bitirseydik daha iyi olurdu ama gerçi bitince de sıkıntı olurdu. 

Acele bu kadar oluyor. Kusura bakmayın yiğidi öldürün hakkını yemeyin. Tofaş kavşağı iyi oldu. Bence...

Daha bir sürü yatırımlarımız var.  Diş hastanesi. Hiçbir ilçede olmayan diş hastanesi, hükümet konağı... Yapılmış olan yatırımları kesinlikle yadırgamayın

İsmail Bekar

Teşekkür tabii ki de ediyoruz Siz oradan kaç kere geçtiniz. O öğrenciler o yolun yanında küçücük yoldan yürüyorlar bir kar geçti kış geçti. Buzda araç kaysa vatandaş orada zarar görürse seni orada yaptığın hizmet önemli mi şimdi yarım hizmet yapmayın.

Mustafa Özkök 

İsmailciğim Üstgeçit yapılacak oraya aşağıya Kışın yapamadık kusura bakmayın.

İsmail Bekar

Önce proje tam yapılır, insani bir şekilde uygulanır. Biz tabii ki de yapılan her şeye teşekkür ediyoruz. Görmüyor muyuz biz onu. Her gün benim oradan geçtiğim yol. Gün günde on kereden fazla geçiyorum. Benim iş yerlerim de orada.

Biz Bafra’yı reklam yapmak istiyoruz. Tabii ki de başkanımız güzel diyor bazı şeyleri de güzel yapıyor santrançtır odur budur ama Türkiye’nin her yerinden gelen öğrencilerimiz var orada kar kış geçti orada buzdan kayan araç birine çarpıp öldürse al işte reklam. Ne güzel reklam olur deme.

Bafra yapılan hizmet yarım kanunen yaptırımı da yok bakanlık yaptırıyor bunu iyi güzel adam oturduğu yerden çizmiş projeyi buraya uygulamış. Ya kardeşim yarım proje olur mu... Düzgün yapacaksın işini bitireceksin. Mesela asansör... Başkanımız iki ay üç ay önce söyledi asansör yapılacaktı diye ne zaman başlanılacak?

Mustafa Özkök 

Kışın başlayamadık işte 

İsmail Bekar 

Yarım hizmete biz karşıyız Yarım hizmet yapacaksan yapma kardeşim.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Partili Mustafa Özkök’ten Tofaş Kavşağı Güzelleyememesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 62
User defaultYorum Id: 144378
22 Nisan 2022
10:17
  • Yorum Id: 144378
  • 22 Nisan 2022
  • 10:17

Bir defa trafik sorunu çözüldü veya çözülmedi pek de önemli değil!!! bu nasıl mantık.hızlı yapmışlarmış mış mış....yazık ...

User defaultYorum Id: 144350
22 Nisan 2022
04:18
  • Yorum Id: 144350
  • 22 Nisan 2022
  • 04:18

Tofas kavsagidan en iyi cevabi orada bir yakinini bilen bilir... buradan yapilan hizmeti elestirmwk kolay

User defaultYorum Id: 144089
19 Nisan 2022
11:30
  • Yorum Id: 144089
  • 19 Nisan 2022
  • 11:30

Orhan kırcalıya yakınlığı ile bilinen demişsiniz ikiside mi yakın kişi yoksa anlatım hatası mı?

Daha Fazla Yorum