SİYASET

Ak Parti Tanışma Yemeği Düzenledi

 
 91
Ak Parti Tanışma Yemeği Düzenledi - Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bafra Öğretmen Evinde Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin , Belde Belediye Başkan Aday Adayları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Adayları tanıtımı için bir yemek düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bafra Öğretmen Evinde Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin , Belde Belediye Başkan Aday Adayları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Adayları tanıtımı için bir yemek düzenlendi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bafra Öğretmen Evinde Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin , Belde Belediye Başkan Aday Adayları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Aday Adayları tanıtımı için bir yemek düzenlendi.

Yoğun bir kalabalığın katıldığı yemekte ilk konuşmayı Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz yaptı.
Semiz, ``Şu anda aramızda 50`in üzerinde Belediye Meclis Üyesi  Aday Adayı var. Bunlardan 25 kişi listeye girecek. Tüm adaylarımızın aynı şevkle çalışmalarını bekliyorum.

Ak Parti Bafra`da Medyanın da ilgi odağı oldu. Ak Parti için Internet Sitelerinde anketler yapılıyor. Mevcut Bafra Belediye Başkanımız Şükrü Neiş yaptığımız görüşmede`` Ak Parti İçin Çalışacağını, Her Türlü desteğe hazır olduğunu`` bizlere söylemiştir.
Şu andaki Ak Parti Bafra Belediye Adayımız Zihni Şahin`dir . 29 Mart seçimlerinde oylarımızı % 60`ın üzerine çıkartacağız. Bafra`da 4.000`e yakın aktif çalışan partilimiz var.

Ak Parti Bafra`da büyük hizmetlere imza atmıştır`` Dedi.

2. olarak Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Eğitimci Zihni Şahin konuştu.
Şahin, ``Bafra Belediye Başkanı olduğum gün özellikle adaletli bir yönetimi paylaşmak istiyorum. Partili ve Partisiz Bafralı halkımızla görüşüyorum. Hepsinden büyük destek görüyorum. Dürüst bir yönetim göstermek için geliyoruz. Bafra`da hiç bri kimseyi ayırt etmeden hizmetler yapacağız. Benden önceki Belediye Başkanı arkadaşımın hizmetlerinin kaldığı yerden devam ettireceğiz. Bafra`da her şey şeffaf olacak. Işıl Işıl modern bir Bafra sözü veriyorum`` Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk yaptığı konuşmada, `` Ak Parti siyaset yapılacak tek doğru adrestir. Ak Parti hizmet partisidir. Bizde görev yarışı olur. Bu görevler, Başkanlıklar, Vekillikler kimseye baki değildir. Bafra`da çok çalışmamız lazım.
Ak Partinin yarışacağı hiçbir siyasi parti yoktur. Hedefimiz sadece oylarımızı yükseltmek olacaktır. Ak Partililer Türkiye`nin en büyük partisinin üyeleridir.  Birlik, beraberliğimizi bozmayalım. Bafra`da aday değişikliğine gidildiyse de yeni Belediye Başkan Adayımızı hep birlikte Belediye Başkanı yapalım.``dedi. 

Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç,``Ak Partinin Meclis Üyeleri Aday Adaylarının tanışma yemeğine bile 4 Milletvekili katılıyorsa bunun nedeni teşkilata verilen değerdendir.  Seçimlere 60 gün var. Bizim seçimleri kaybedecek korkumuz yok. Genel Bşkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye`yi  artık 3 Ç`den kurtarmak istiyor. Nedir bu 3 Ç. ÇÖP,ÇAMUR,ÇUKUR. Bütün Bölgeye yapılan hizmetleri anlatmak zorundayız.``dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili  Cemal Yılmaz Demir,konuşmasına son günlerde Türkiye` nin gündeminde bulunan Erganakon konusunda bilgiler verdikten sonra, Filistinde yaşanan insanlık dramı hakkında konuştu. Demir,``Yaşanan bu insanlık dramından herkes sorumlu. Türkiye, Başbakanı ve milleti ile Gazze için tek vücut olarak, buradaki insanlık dramının sona erdirilmesi için büyük mücadele verdi. İşte dün akşam Davos`ta yaşananları tüm dünya ibretli izledi. Davos`tan önceki akşam bir kahraman geldi. İlk defa artık bir şeyler yaparken bizim için ne düşünürler, şunu yaparsak bize ne tepki verirler diye düşünme zamanı geçti. Bundan sonra tüm bunları başkaları düşünecek. Artık Başbakanımızın itibarı Türkiye`yi, Ortadoğu`yu aşmıştır. Bir dünya liderliğine doğru hızla ilerlemektedir" dedi.

Son olarak Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni konuştu.Yeni,``29 Mart Mahalli İdareler ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra, bundan sonra da daha fazla çalışmalıyız. Aldatan ve Aldanan olmayacağız. Bafra`ya ve Bölgeye yapılan hizmetleri anlattıktan sonra konuşmasını tamamladı.
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Tanışma Yemeği Düzenledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0