SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekilliği Aday Adayı Necmi Çamaş'tan Bafra Haber'e Ziyaret

 
 591
Ak Parti Samsun Milletvekilliği AdayAdayı Necmi Çamaş'tan Bafra Haber'e Ziyaret - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş,  "Bafra`nın yeri benim için çok özeldir. İnsanın doğduğu yer ile eşinin memleketi önemlidir."  dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, "Bafra`nın yeri benim için çok özeldir. İnsanın doğduğu yer ile eşinin memleketi önemlidir."  dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığından istifa ederek AK Parti`den Aday Adayı olan Necmi Çamaş, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ile Bafra Haber`i ziyaret etti.

AK Parti Adayı Necmi Çamaş, "32 yıllık meslek hayatımın, 28 yılını Samsun`da devletin çeşitli kademelerinde millete hizmet yolunda geçirdik. Bunun son 11 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesinde Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak  geçirdik."  dedi.

"Tabii Büyükşehir Belediyesinin bize verdiği çok büyük sorumluluklar vardı."  diyen Çamaş, "Bu anlamda bütün ilçelerimizi bütün köylerimizi mahalle mahalle sokak sokak tanıma  şansımız oldu. Bu bilgi ve birikimlerimizi milletin faklı bir alanında siyasi alanda nasıl değerlendirebiliriz heyecanımızı nasıl Ankara`ya taşıyabiliriz.

Acaba Samsunumuz ve Samsunumuzun içinde yaşayan insanlarımızın Ankara`da nasıl sesi olabiliriz düşüncesiyle yola çıkarak AK Parti`den Milletvekili aday adayı olduk.

Bafra benim için çok önemli bir yere sahip, eşim Bafralı, eşim ile Bafra`da tanıştım. Burada Çilhane Mahallesi`nde oturuyordu. Kayınpederim Paşa Camisinin imamıydı. Ben kendimi sadece doğum yerim olan Çarşamba değil, metre kare hesabıyla Samsun`un adım adım her karesinden sorumlusu olarak görüyorum.  

Oralarla ilgili bir şeyler üretmekle ilgili düşünüyorum. Ama insan hayatında kendi doğduğu yer ve eşinin doğduğu yer ayrı bir önem arz ediyor. Onun için Bafra bizim hayatımızda özellikli bir yer.

Kardeşim 25 yıldır Bafra`da, Bafra`nın eğitimine yüksek okul çapında bir akademisyen olarak devam ediyor. Burada akrabalarımız var. Bafra belediyesinde aynı soyadından büyüklerimiz var.

Dediğim gibi Bafra bize yabancı bir yer değil. Bafra bizim özümüz, Bafra bizim her şeyimiz. Bu amaçla yola çıktık Allah bize nasip ederse güzel işler yapmayı Ankara`da Samsun`un her santimetre karesinin hizmetkarı olmayı diliyor ve hedefliyoruz."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun Milletvekilliği Aday Adayı Necmi Çamaş'tan Bafra Haber'e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0