Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç`ında katıldığı, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi`ne AK Parti Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilen Caner Göktepe tekrar başkan seçildi.
Kongrede konuşan AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın yaptığı istişareler sonucunda AK Parti İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. AK Parti olarak istişareye önem veren bir partiyiz. Kongrelerimizi demokrasi içersinde yapıyoruz. Bizim kongrelerimiz aynı zamanda bayram günlerimizdir. Aynı zamanda da demokrasi şölenlerimizdir. Bana bu görevi layık gören başta il başkanlığımıza, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımıza ve bu anlamda bizi destekleyen tüm büyüklerime teşekkür ediyorum" dedi. Kongre sonunda AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanlığına Tekrar seçilen Caner Göktepe`yi tebrik eden, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "AK Partimizin AK Gençleri, bizlerin geleceği, bizlerden sonra bayrağımızı devredeceğimiz gençlerimizin şöleni olan, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi gençlerimize yakışır bir şekilde sona erdi. Bu anlamda, Partimizin Genel Merkezinin, İl Başkanlığımızın ve gençlik kollarımızın başkanlığa tekrar layık gördükleri Caner Göktepe kardeşime görevinde başarılar diliyorum. Samsun`umuzun AK gençleri inşallah ona emanet. Allah`ın izni ile seçim startını da vereceğiz, bizlerin gençlerimize her zaman ihtiyacı olacak. Bizlerde, her zaman gençlerimizin yanında olacağız." dedi.
AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz`e kongreye katılımından ötürü teşekkürlerini bildirdi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!