AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Bafra`da Partililerle Bayramlaştı.
Samsun’un Bafra İlçesinde Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında Kurban Bayramında büyük katılımın olduğu bayramlaşma yapıldı.
Törene katılan AK Partili Belediye başkanları, hizmetleri hakkında bilgiler verdikten sonra Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi’nin protokolüne imza atan Kaya Aşçı’ya Astaş Holding adına teşekkür ettiler.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, SADEF Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Aşçı, ’’Herkesin Bayramını Kutladıktan sonra, eğitime yapılan yatırımın kutsal bir değeri olduğuna inanıyorum. Burada çocuklarımız okuyacak. Babamızın adının yaşayacağı Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesinin doğduğumuz Şehre yapılaması ise ayrı bir onur olmuştur.’’ dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise, ’’Ekim ayını ülkemiz açısından üzücü sahnelerle birlikte yaşadık. Önce terörde çok acı kayıplar verdik. Şehit kardeşlerimizin hepsine Allah`tan rahmet diliyorum. Van ve Erçiş’te Ülkemizi derinden üzen bir deprem yaşadık. Şu anda da Mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz.” dedi.

Vekil Demir Bayram Kutlamasından sonra ise, ’’Bafra’ya en büyük yatırımlardan bir tanesi olacak Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesini kazandıran Astaş Holding Ailesi adına Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, SADEF Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Aşçı’ya sizlerin huzurunda Bafra ve Bölge Halkı adına teşekkür ederim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Bayramlaşmaya Ak Parti Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya da katıldı. Kısa bir kutlama konuşması yaptı. Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığındaki Bayramlaşmaya ayrıca çok sayıda Sivil Toplum Örgütü Temsilcisi ile Vatandaş katıldı.