BAFRA

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra'da Konvoyla Karşılandı

 
 112
Ak Parti Belediye Başkan AdayıHamit Kılıç Bafra'da Konvoyla Karşılandı - Bafra Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç Bafra'da partililer tarafından coşkuyla karşılandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç Bafra'da partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

31 Mart seçimlerinden önce Samsun Yaşar Doğu Spor Salonunda aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç'ı adaylığını ilan ettikten sonra, Bafra'ya hareket eden Hamit Kılıç Bafra girişinde partililer tarafından havai fişek ve meşalelerle karşılandı. Buradaki tebrikleri bir süre kabul ettikten sonra, Kılıç parti binasının önüne giderek partilileri selamladı.

Açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı. Semiz konuşmasında, "Belediye başkanlığı döneminde Bafra'da güzel hizmetler yaptı. Özellikle Bafralı hemşehrilerimizle görüştüğümüzde, esnaf ziyaretleri yaptığımızda tekrar Belediye Başkanı olarak Hamit Kılıç'ı görmek istediklerini söylediler. 

Genel Merkezimiz değerlendirmesiyle Bafra Belediye Başkanı adayı Hamit Kılıç tayin edildi, diyen Semiz, “İnşallah 1 Nisan'da da Belediye Başkanımız tekrar Hamit Kılıç olacaktır." dedi.

ÇALIŞANLARIMIN DA HAKKINI TESLİM ETMEM GEREKİR

Parti binası önünde kurulan platformda partililere seslenen Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Sekiz ay önce sizlerin teveccühü ve Cumhurbaşkanımızın da onayıyla Belediye Başkanlığı görevimize başladık. Tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizi kolumuzu sıvayarak hiçbir mesai saati gözetmeksizin sekiz ay boyunca ciddi bir iş yaparak Bafra'ya hizmet etmeye çalıştık. 

ÇOK YÜKSEK BİR OYLA BAŞKAN SEÇİLECEĞİMİZE İNANIYORUM

Bafra'daki hizmetlerimiz, Bafra'da olsun, Bafra dışında olsun herkes tarafından duyuldu diyen Başkan Kılıç, “Ve Cumhurbaşkanımız tarafından bizim Bafra Belediye başkan adayı olarak gösterilmemize onay verdi. Allah nasip eder de bu seçimlerin sonucunda, inşallah tekrar belediye başkanı olursak, ki yüksek bir oyla tekrar belediye başkanı olarak seçileceğimize inanıyoruz. 

CUMHUR İTTİFAKININ RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ

Şimdiki hedeflerinin arasında Bafra Belediyesini kazanmak olduğunu söyleyen Bafra Belediye Başkanı ve adayı Hamit Kılıç, “İnşallah cumhur ittifakının da ruhuyla hareket ettikten sonra Bafra'da yapılamayacak hiçbir iş yoktur. Cumhurbaşkanımız bize adaylığımızı tebliğ ederken “aman dikkat edin çalışın biz mahcup etmeyin” dedi. Ben de sizlerin adına Sayın Cumhurbaşkanıma söz verdim, Allah'ın izni ile Bafra'da sandıklar patlayacak AK Partiyi burada tekrar iktidara getireceğiz." dedim.

Konuşmaların ardından Bafra Belediye Başkanı ve adayı Hamit Kılıç ilçe binasına çıkarak burada tebrikleri kabul etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra'da Konvoyla Karşılandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0