BAFRA

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adayı Recep Ayfer’den Teşekkür Mesajı 

 
 150
Ak Parti Belediye Başkan AdayıAdayı Recep Ayfer’den Teşekkür Mesajı  - 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan Recep Ayfer, Hamit Kılıç’ın adaylığının açıklanması üzerine bir teşekkür mesajı yayımladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan Recep Ayfer, Hamit Kılıç’ın adaylığının açıklanması üzerine bir teşekkür mesajı yayımladı. 

Durmak yok yola devam diyen Recep Ayfer teşekkür mesajında şunları söyledi: 20 Ocak 2019  tarihi ile Samsun ve ilçeleri AK Parti Belediye Başkanı Adaylarımız Parti teşkilatımız tarafından açıklanarak Aday adaylığı süreci nihayete ermiş bulunmaktadır. Bu süreçte bize destek olan bütün gönüldaş ve arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza, STK’larımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyor onlara en içten Allah razı olsun dileklerimi iletiyorum. Aday olan arkadaşlarıma da başarılarının devamını diliyorum.

Hakkımızda hayırlı olmasını dileyerek çıktığımız bu yolda bu şekilde tecelli eden iradenin Rabbimizden kader çizgisiyle yine bizde tecelli ettiğine inanıyorum. Kadere inanıyorum ve Kazaya muhatap bir insan olarak tek hizmet alanının Belediye Başkanlığı olmadığını da biliyorum.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki zamanlarda da bütün fikrin gerekliliği için elimden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğim. Sonuçlardan dolayı teselli babında arayan dostlarıma söylediğim gibi durmak şöyle dursun duraksamak dahi geçmez aklımızdan. İyi güzel ve doğrunun hayata hakim kılınması için durmak yok yola devam.

  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adayı Recep Ayfer’den Teşekkür Mesajı  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0