GÜNDEM

Ak Parti Bafra Danışma Meclisi Toplantısı

 
 95
Ak Parti Bafra Danışma Meclisi Toplantısı - Samsun'un Bafra İlçesi'nde, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı Bafra Öğretmenevi'nde yapıldı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçesi'nde, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı Bafra Öğretmenevi'nde yapıldı.

Toplantıda AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Çakır, Ahmet Yeni ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Bülbül, birer konuşma yaptı. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Haluk Bülbül, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 4 Kasım 2007 seçimlerine hazır olduğunu söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, sözleşmeli ve geçici işçiler hakkında AK Parti ilçe teşkilat mensuplarının sorduğu soruya, "Şuanda devletin kurumlarında veya çeşitli kurumlarda çalışan sözleşmeli insanlar kadroya geçebilir. Geçici işçi statüsünde çalışan kişilerde ilerideki konumlara göre aktarımı ileride olabilir" dedi.
İnsanlara iş ve aş temin etmek için özel sektörün önünün açılması gerektiğini belirten Milletvekili Mustafa Çakır, "İnsanları devlet kademesinde özel sektöre doğru yönlendirmek için hükümetimizin bir gayreti var. Yıllardan beri Samsun devlet yatırımı almış. Samsun'da devlet yatırımı olduğu için özel sektör canlanamamış. Samsun'daki yastık altındaki paralar özel sektör tarafından yatırıma dönüşememiş. Yatırıma dönüşemeyince şuanda kurulu olan fabrikalardan yaklaşık 6 bin civarında insan işsiz kalmış ve işsizlik gittikçe çoğalmış. Samsun'da AK Parti iktidarı döneminde özel sektör sayesinde 13 bin insan iş sahibi olmuştur. Samsun özel sektörün desteklenmesi ile birlikte önümüzdeki yıllarda bir enerji kaynağı olacaktır" diye konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise, teşkilat mensuplarının üye kaydına başlaması gerektiğini ifade ederek, "Biz sizleri mahcup etmemek için gece gündüz sürekli mesai harcıyoruz. Seçim yaklaştıkça teşkilat mensuplarımızın talepleri arttı. Biz, bugün her türlü komisyonda sizler için mücadele veriyoruz. Sizlerle birlikte yola çıktık, sizlerle birlikte yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizimle gelen gelir, gelmeyen yoluna devam eder. Türkiye'yi bataklıktan kurtarıp, güzel bir yere getirdik. Bu çalışmamızı yarıda bırakmak istemiyoruz. Sizlerin yapmak istediği her türlü çalışmayı bizlerde yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Milletvekili Yeni, iktidarın hizmetlerini tempo düşürmeden sürdüreceğini, millet sevgisi ve ülke aşkıyla yaptıkları hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydederek, "Bafra OSB baştan yanlış bir yere kurulmuş, onun için onun için müteşebbis Bafra OSB'yi tercih etmiyor" ifadesini kullandı.
AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Ali Kıran, Mahmut İşbilir, Çetinkaya Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün de hazır bulundu.
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra Danışma Meclisi Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0