SİYASET

Ak Parti Adayı Av. Orhan Kırcalı: Dün De Bugün De Aynıyım, Yarın Da Aynı Olacağım

 
 1130
Ak Parti Adayı Av. Orhan Kırcalı: DünDe Bugün De Aynıyım, Yarın Da Aynı Olacağım - Ak Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı Alaçam ve Bafra`da ki cenaze ve taziyelere katıldıktan sonra çeşitli ziyaretler yaptı.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı Alaçam ve Bafra`da ki cenaze ve taziyelere katıldıktan sonra çeşitli ziyaretler yaptı.

Orhan Kırcalı Eski Terziler Odası Başkanı ve uzun yıllardır Bafra`da terzilik mesleğini sürdüren Tacettin Aydın`ın babası Naci Aydın`ın (82)  ve Yer Altı Mahallesi muhtarı ve Ak Parti Yer altı mahallesi temsilcisi Celal Ay`ın annesi Gülsüm Ay`ın  (57) Cenazelerine katıldı. Cenazelerde Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri,  Bafra Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş`da bulundu. Heyet Celal Ay ve ailesi ile Tacettin Aydın ve Bafra Belediyesi eski Başkanı Şükrü Neiş`e taziyelerini ifade ederek acılarını paylaştılar.

Av Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyet çeşitli ziyaretlerde bulundular. AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: İlke ve prensiplerimiz var. Bir duygunun ve düşüncenin insanıyız. Dün neysek, bugünde aynıyız. Yarında inşallah aynı olacağız. Dün de insanlarımızın acılarını ve mutluluklarını paylaşıyor yanlarında oluyorduk. Bugünde aynıyız. Her zaman hemşerilerimle beraber oldum. Halkımızın içinde bulundum. Zaten onlardan biriyim. Bu anlayışım her zaman devam edecektir. Milletimizin derdiyle dertlenip, hizmetinde olacağım.

.

 

Bafranın haberi, bafra