SİYASET

Ak Gençler`den Gençlik Şölenine Davet

 
 288
Bafra Haber

 |  - AK Parti İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal 11. Gençlik Şöleni hakkında açıklama yaptı.

AK Parti İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal 11. Gençlik Şöleni hakkında açıklama yaptı.
Genel Merkez AK Parti Gençlik Kolları`nın düzenlediği AK Parti 11. geleneksel Gençlik Şöleni bu yıl Trabzon Avni Aker Stadyumunda 13 Mayıs 2012 tarihinde saat 13.30`da başlayacak. Şölene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan himayesinde sanatçı sagopa kajmer ve Mustafa Ceceli katılacak.
Adnan Günal, `Düzenlediğimiz 11.geleneksel Geleneksel gençlik şölenimize Bafra`mızda bulunan genç kardeşlerimizi Bafra`dan Trabzon Avni Aker` stadyumuna taşımak istiyoruz.
 
13 Mayıs 2012 Pazar günü sabah saat 5`te otobüslerimiz Alparslan Türkeş Parkı fuar alanında hareket edecektir. Gençlik şölenimize katılmak isteyen, o anı ve atmosferi yasamak isteyen kardeşlerimiz AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ile irtibata geçebilirler. Gençlik şölenimize katılım ücretsizdir.` dedi.

irtibat tel: 543 97 77

 

  • BafraHaber Yorum
  • Ak Gençler`den Gençlik Şölenine Davet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0