SİYASET

Ahmet Yeni: Fakülteleri Biz Yapıyoruz

 
 471
Ahmet Yeni: Fakülteleri Biz Yapıyoruz - AK Parti Samsun milletvekili Ahmet Yeni, "İkinci bir fakülte çalışmamızı başlattık. Bu işleri biz yapıyoruz. Sokakta imza toplamakla, milleti rahatsız etmekle olmuyor bu işler."            dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili Ahmet Yeni, "İkinci bir fakülte çalışmamızı başlattık. Bu işleri biz yapıyoruz. Sokakta imza toplamakla, milleti rahatsız etmekle olmuyor bu işler."            dedi.

Bafra`ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren milletvekili Ahmet Yeni Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu Bafra temsilciliği de ziyaret etti.

{video}Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen konfederasyonu Başkanı Hamdi Yıldız, milletvekili Ahmet Yeni`nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "Bölge milletvekilimiz olarak hizmet sürecinizde Bafra`mıza kazandırdığınız yatırımlar, özellikle ben Eğitim Bir-Sen temsilcisi olarak da okullar noktasındaki yatırımlardan dolayı da özellikle teşekkür etmek istiyoruz. Malumunuz 4+4+4 eğitim sistemine geçişten sonra en fazla ihtiyaç duyulan derslik sayısıydı. Bu derslik sayısının Bafra`da ortalama 25 olması bir kazançtır."       dedi.

Samsun milletvekili Ahmet Yeni, Memur-Sen ilçe binasında yaptığı konuşmada, "Öncelikle değerli başkan ve yönetimini tebrik ediyorum, sizlere başarılar diliyorum. Demokrasinin güzellikleri seçimle gelmiş olmak. Siz de seçilmişsiniz heyet olarak. Size de başarılar diliyorum."       dedi.

İkinci bir fakülte çalışmalarına başladıklarını belirten Ahmet Yeni fakülte çalışmaları ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni, "İkinci bir fakülte çalışmamızı da başlattık Bafra`da. Değerli arkadaşlar bunları biz yapıyoruz. Teşkilatımız, partimiz, sivil toplum arkamızdasınız. Onun için yapıyoruz bunları. Yoksa sokakta birilerinin yaptığı gibi imza toplamakla, milleti rahatsız etmelerle falan olmuyor bu işler. Biz bizzat işin içindeyiz takip ediyoruz."       diye söyledi.

"Birçok işlerimiz oldu. Milletimize verdiğimiz sözleri gerçekleştirdiğimiz gibi söz vermediğimiz şeyleri de gerçekleştirdik"       diyen Ahmet Yeni, "Bunlardan bir tanesi Turizm Fakültesidir. Biz tabi işleri yaparken ister istemez böyle her şeye sahi çıkmaya çalışanlar var. Sonrada takılan. Varsın olsun..."       şeklinde konuştu.

Yeni, fakülte ile ilgili açıklamalarını şu şekilde tamamladı: "Şimdi yatırımcı birisini, bir işadamını, müteahhidi bulabilirsek hemen orada ikinci bir bina yapacağız. Belki bunun yarısı kadar olabilir. İkinci bir yüksekokul veya fakülte hangisini entegre edebilirsek yapacağız. Büyük olursa fakülteye ağırlık veririz, değilse yüksekokul.  

Bafralı yatırımcılarımız var onlardan ricada bulunuyoruz. Yani sonuç itibari ile bir eser bıraktığınızda daha sonraki hayatta da bunlar yazılacak."      

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Yeni: Fakülteleri Biz Yapıyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0