BAFRA

Bafra TSO Hizmet Binasının Açılışını Hisarcıklıoğlu Yaptı

 
 3023
Bafra TSO HizmetBinasının Açılışını Hisarcıklıoğlu Yaptı - Samsun’un Bafra ilçesinde yeni yapılan Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası hizmet binası açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde yeni yapılan Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası hizmet binası açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yapıldı.

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası binası önünde açılış töreni düzenlendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası başkanı Göksel Başar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Açılış konuşmasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu şunları dile getirdi;

“Çok kıymetli Bafralı kardeşlerim, aranızda bulunmaktan şeref duyuyorum. Sizler de sağ olun, bizleri muhabbetle karşıladınız. Zaten Bafra ovasıyla toprağıyla insanıyla farkını hep gösteren bir şehir Allah da sizlere müthiş nimetler vermiş. Böyle güzel bir iklimi ve bereketli toprakların benzerini, başka hiçbir yerde görmedim. Ayrıca Bafra'nın pidesine, dondurmasına ve lokumuna da herkes hayran, İşte tüm bu nimetleri, zenginliğe çevirme görevi de sizler de. Bizim de görevimiz, sizlerin yolunu açmak.

Sizleri En İyi Şekilde Temsil Eden Odamız/Borsamız Var.

Bafra'da Odamız da Borsamız da akredite. Yani sizlere 5 yıldızlı hizmet sunduklarını belgelemiş durumdalar. İşte başarının formülü de, bu birlikteliğiniz İnşallah. Sizler böyle hep beraber durdukça, aşamayacağınız engel de olmayacak. Bakın, Bafra TSO'mız da, buraya yakışan, üyesine en iyi, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan, bir hizmet binası kurmak istedi.
Fiziki altyapısını yenilemek için yola çıktı. Hamdolsun, açılışını da birlikte yapmak nasip oldu.
Yeni hizmet binası bir vizyon işidir. Üyesinin derdine çözüm üretmek isteyen, şehrini zenginleştirmeyi amaçlayan, çağdaş bir vizyonun göstergesidir. Bu vizyonlarından dolayı, başta Göksel Başar Başkanımızı, Yönetim Kurulunu, Meclisini ve tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum.

Ticaret ve Sanayi Odalarımız, tüccar ve sanayicisin asli temsil makamıdır. Dolayısıyla da, şehrine değer katan, güzelleştiren, hizmet üreten merkezler haline gelmeleri gerekir. İşte Bafra TSO'mız da, bu yeni hizmet binasıyla birlikte, Bafra'nın gelişmesine daha da büyük katkılar vermeye devam edecektir.
Kendileriyle de gurur duyuyorum. Allah emeklerinden razı olsun diliyorum. Yeni binamızın Bafra iş dünyasına hayırlı olmasına temenni ediyorum.” dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'ın konuşmasında ise şu sözler yer aldı. “Bafra Ticaret ve Sanayi odası 1903 yılında ülkemizin 17. Ticaret ve sanayi odası olarak kurulmuştur. Samsun’un batı yakasında kalan 19 Mayıs Bafra, Alaçam bölgesidir. Odamız karma osb ve sera osb’nin kurucusu ve orakları arasındadır. 1903 yılında arkamda fotoğrafı bulunan tarihi binada başlayan hizmet yarışı bugün önünde bulunduğumuz modern bina da devam etmektedir. Biz oda yönetim kurulu ve meclisi olarak üyelerimizin verdiği yetki ile bölgemize ve üyelerimize hizmet ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken TOBB başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu her zaman yanımızda olsun. 2013 yılı Haziran ayında Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret Borsası ve Bafra Ziraat odası ile birlikte Bafra Sera OSG kurma çalışmalarına başladık.  Kurumsal kimliği oluşana kadar koordinatörlüğünü Bafra Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz sera OSB de bugüne kadar 9 yılda yaklaşık 300 adım atılmıştır.  Her seçim kararı arazinin milli Emlak'tan bedelsiz alınması sera osb’nin devletimizin yatırım programına alınması altyapı yapım inşaatının başlaması bu adamlardan sadece birkaçıdır. Şu an itibarıyla sera OSB altyapı işinin yüzde 40’ı bitmiştir Aralık 2022’de sözleşmemize göre altyapı tamamen bitecektir” dedi.

Tören, yapılan konuşmaların ardından hediye takdimleriyle sonra erdi.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra TSO Hizmet Binasının Açılışını Hisarcıklıoğlu Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 15
User defaultYorum Id: 146295
20 Mayıs 2022
23:45
  • Yorum Id: 146295
  • 20 Mayıs 2022
  • 23:45

Bafraya ve bafralıya hiç bir faydası olmayan kurum.....hayırlı olsun...

User defaultYorum Id: 146242
20 Mayıs 2022
10:00
  • Yorum Id: 146242
  • 20 Mayıs 2022
  • 10:00

Sefanın haberini yapmışınız ama altına yorum açmamışsınız resmen taraflı olmuşsun bafra haber

User defaultYorum Id: 146243
20 Mayıs 2022
10:02
  • Yorum Id: 146243
  • 20 Mayıs 2022
  • 10:02

Göksel başkanı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum

Daha Fazla Yorum