BAFRA

Zeynep Çiçek: Eski Cumhurbaşkanı Aradı, Adaylığımı Tebliğ Etti!

 
 303
Zeynep Çiçek: Eski CumhurbaşkanıAradı, Adaylığımı Tebliğ Etti! - DSP Bafra Belediye Başkan adayı Zeynep Çiçek: Eski Cumhurbaşkanı Necdet Sezer arayıp adaylığımı tebliğ etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - DSP Bafra Belediye Başkan adayı Zeynep Çiçek: Eski Cumhurbaşkanı Necdet Sezer arayıp adaylığımı tebliğ etti.

Demokratik Sol Parti Genel Merkezi tarafından Bafra Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Zeynep Çiçek, aday olma sürecini ve seçim çalışmalarını Bafra Haber’e anlattı. 

Adaylığının Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından tebliğ edildiğini söyleyen Zeynep Çiçek’in açıklamasının satırbaşları şunlar: 

Parti başkanlarımızla görüşme yaptık. Genel Başkan yardımcımız Samsun'a geldi onunla toplantı yaptık. Yüz yüze yapmış olduğumuz toplantı sonucunda devlet prosedürlerine uygun olarak evraklarınızı teslim ettik ve adaylığımız kabul edildi. Yeter ki milletine hizmet olsun. Hizmet adına ben bu yola baş koydum. Başkanlarımızdan de Allah razı olsun gerekeni yaptılar. İnşallah onların da Önder açık olur inşallah onlar da kazanır.

AHMET NECDET SEZER ARADI

Belediye başkan adaylığı için gerekli başvurularımı yaptıktan sonra Ankara'dan haber geldi. Zeynep Hanım gözünüz aydın. Eski Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer Bey aradı beni. Hayırlı uğurlu olsun Belediye Başkanlık adaylığınız onaylandı kabul edildi başarılar diliyorum dedi. Çok onurlandık gururlandım. 

Beni herkes bağımsız aday olacak zannediyorlardı. Ben şimdi DSP’den aday olunca neden DSP’den aday oldun dediler. Bağımsızdan bekliyorduk adaylığını dediler. Ak Partililer de söyledi. Diğerleri öyle bir şey söylemedi şimdi doğruyu söylemek gerekirse. Ben de dedim ki. Neden bizim partimiz en güzel parti. Mafyası yok PKK’SI yok FETO’su yok dedim. En güzel parti tertemiz parti çalmadı çıkmadı Kıbrıs Fatihi partisi dedim. 

Böyle bir liderin partisinden neden ben aday olmayayım dedim. Nasıl konuşuyorsunuz siz dedim. Benim partime laf yok dedim. Asla laf söyleyemezsiniz dedim. Tertemiz bir parti dedim. Benim kendimi en uygun gördüm parti demokratik sol parti.

Şu an neden DSP’den aday oldun diyorlar. Bunun nedeni aileden babamızdan çocukluğumuzdan itibaren biz DSP’ye oyumuzu veriyorduk. Rahmetli Bülent Ecevit Karaoğlan çok başarılı bir siyaset adamıydı. Benim de babamın çok sevdiği bir devlet adamıydı. Babamın çok sevdiği bir siyasetçi olduğu için ailemizle de büyük bir DSP sevgisi olduğu için böyle bir karar aldım. 

Ecevit zamanında Tekel işletmelerini açtı.  Çok kişiye ekmek verdi. O zamanlarda toprak işleyenin su harcayanın düşüncesi vardır. Rahmetli Bülent Ecevit de köylüye topraklarını eksik diye destek verdi, mazot desteği gübre desteği şehirlere de fabrikalar yaptığı Tekel işletmeleri yaptı.

Bülent Ecevit'in halkın köylüsünü hem şehirlisini zengini fakirini ayırmadan bir başkanlık yaptığı için bizler kendisini seviyorduk. Ben Atatürk’ten sonra ikinci devlet adamı olarak Bülent Ecevit’i biliyorum.

Tertemiz bir parti. Ne diyorum demokratik sol en doğru yol. Ben bunu kendime uygun gördüğüm için Ata partimden aday oldum ve de çok memnunum. Eğer ki bu partiden aday olmasaydım aday olmayı da düşünmüyordum. Açık ve net. Başka partilerden de bana teklifler geldi. Benim düşüncem bu şekildeydi. Bana İYİ Parti’den de adaylık teklifi geldi. Demokratik Sol Parti’den ben zaten düşünüyordum daha önceden de milletvekili aday adayı oldum.  O sene nasip olmadı. Ben yine tabii ki pes etmedim siyasi çalışmalarımı devam ettirdim. 

PROJELERİ

KADIN HAMAMI

Milletime iş imkânları sunmak genç çocuklarımızı iş istihdamına kavuşturmak için. Benim projelerim zaten çok çok büyük. Kadın hamamı. Kızılırmak seddesi. Kurtarma ekibi yarım kalan hastaneyi ayağa kaldırmak. Raylı sistem, otopark. Gençlik caddesi ve devlet hastanesi arasına Troleybüs yaptırmak. Hastane çıkacak vatandaşlarımızın mağdur olmalarını engellemek rahat ettirmek için böyle bir düşüncem var. 

Şu an sönük olan Gençlik caddesine harekete geçirmek istiyorum. Bir sürü projelerimiz var. Mahallelere çocuk parkı. Eski stadın olduğu alana büyük bir park mesire alanları. Mor çatı şiddet gören kişileri aş evinin bulunduğu binanın üst katına yerleştireceğiz. Psikolojik destek sağlayacağız. Koruma alanına alacağız orayı. 

Kurtarma ekibimiz de olacak. Köylerden gelecek hastalarımız için Helikopter pisti kuracağız köprübaşına. Çocuklarımız için aqua parklar alışveriş merkezleri köprübaşını restorasyon yapıp ışıklandıracağız. Seddeye doğru insanların yemek yemeleri için uygun mekânlar kuracağız. Seddenin diğer tarafına da ressamlarımız için sanatkârlarımız için güzel vakitler geçireceği alanlar yaratacağız. 

SEDDEYE DİKO

Hatta oraya bir disko bile yapabiliriz kokteyl olan alkol olmayan gençlerimizin enerjilerini atması için bir mekân yapabiliriz. Güvenlikli bir yer. Bisiklet parkur alanları motosiklet parkur alanları. 

BAFRA’YA ZİRAAT FAKÜLTESİ

Bafra’mızı geliştirmek istiyorum üniversite olsun istiyorum. Ziraat fakültesine ihtiyacımız var. Çünkü ben salça fabrikası, konserve fabrikası, turşu fabrikası açtırmak istiyorum iş adamlarına. Ziraat ürünlerimizin daha bilinçli olarak Ziraat mühendislerimizin desteği ile daha potansiyel daha verimli bir yer haline gelmesini istiyorum. Bafra’nın otele ihtiyacı var. Dışarıdan gelen misafirlerimiz için. Ben Bafra’mıza askeriyenin de gelmesini istiyorum. Bunun içinde takipçi olacağım. Burada büyük bir askeri alay olursa Bafra içinde döner sermaye olmuş olur. Bafra ya bir hareket sağlar. İnşallah görüşmelerimiz olumlu geçer Bafra’mıza bir hareket kazandırmış oluruz. 

Vatandaşlar beni mükemmel karşılıyorlar. Çünkü ben 8 seneden beri bu siyasetin içerisindeyim. Bafra'nın her sokağında çalıştığım için halk beni birebir tanıdığı için yapacaklarımı da bildikleri için halis bir niyetim olduğu için vatandaşların yoğun destekleri ile karşılaşıyorum. Ben bunu laf olsun diye söylemiyorum. Senleyiz Zeynep abla sen rahat ol diyorlar. 

Allah hepsinden razı olsun benim amacım gençlerimizi kurtarmak. Zeynep abla kurtar bizi iş yok buralarda diyorlar. Torpil olan işe giriyor torpili olmayan ise ne olacak bizim halimiz diyorlar. 

HASTANEYE YANIK ÜNİTESİ

Bafra’mızın sorunlarından bir tanesi de hastanemizde yanık ünitesinin olmaması. Hastanelerimizde bazı eksikliklerimiz varmış her ameliyatı burada yapamıyorlarmış. Samsun'a sevk ediyorlarmış. Özellikle de yanık ünitesine çok ihtiyaç var herkes bundan yakınıyor. Samsun'a sevk olana kadar burada neden tedavi olamıyoruz diyorlar. 

3 tane meclis üyem var. Tanıtım programında meclis üyeleri mi açıklayacağım. Belediyede tanıtım programı yapmayı düşünüyorum. Hem projelerimi sunacağım hem de meclis üyeleri tanıtım rozetlerinin takacağım. 

 Milletin bana güvensin Ben başaracağım. Milletin ne derse benim boynum kıldan İnce. Olursa Bafra kazanacak olmazsa artık diyecek bir şeyim yok. Herkese buradan en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Zeynep kardeşlerini desteklerler s Bafra kazanacak. Buna emin olsunlar. Aşk iş içecek Zeynep başkan gelecek mutlaka gelecek bütün dertler bitecek. Bafra merkez oy versin Zeynep başkanı herkes. Başınız düşerse dara Zeynep başkanı ara.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zeynep Çiçek: Eski Cumhurbaşkanı Aradı, Adaylığımı Tebliğ Etti! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0