BAFRA

Bafra’da Dolmuşçular 2 Hat Dolmuşlarının Hastaneye Yolcu Taşımasını Protesto Ederek Eylem Yaptı

 
 189
Bafra’da Dolmuşçular 2 Hat Dolmuşlarının HastaneyeYolcu Taşımasını Protesto Ederek Eylem Yaptı - Samsun’un Bafra ilçesinde 1 ve 3 nolu dolmuş hatları Devlet
Hastanesine 2 hat dolmuşlarının yolcu taşımasına tepki göstererek kontak
kapatma eylemi yaptılar.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde 1 ve 3 nolu dolmuş hatları Devlet Hastanesine 2 hat dolmuşlarının yolcu taşımasına tepki göstererek kontak kapatma eylemi yaptılar.

Bafra Belediyesi önünde yapılan kontak kapatma eylemi sonrası 2 Nolu dolmuşların Hastaneye yolcu taşıması kararı ertelendi. Şu anda eski sistem ile devam edecek.

1 ve 3. Hat Başkanı Yalçın Kurtça Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile yaptığı konuşmada, “Biz hiç kimsenin mağdur olmasından yana değiliz. 2. Hat güzergâhında 5 tane mahalle var. Orada bulunan vatandaşlarımız da Devlet Hastanesine çıkacaklar. Bizim hatlarımızın yarısı çalışıyor yarısı yatıyor. Hâlbuki başka bir güzergâh oluşturulsa daha iyi olur. ” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Bu şekilde bir eylemden çözüm alamayacaklarını yolu tekrardan trafiğe açmalarını istedi. Yalçın Kurtça ve yönetimi ile makam odasında davet eden Hamit Kılıç gerekli görüşmelerin yapılacağını bildirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Dolmuşçular 2 Hat Dolmuşlarının Hastaneye Yolcu Taşımasını Protesto Ederek Eylem Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0