GÜNDEM

Ağır Ceza Reisi Hüseyin Öztürk'e Veda Yemeği

 
 2808
Ağır Ceza Reisi Hüseyin Öztürk'e Veda Yemeği - Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulunun Yaz Kararnamesi ile Erzurum`a atanan eski Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk için Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bir veda yemeği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulunun Yaz Kararnamesi ile Erzurum`a atanan eski Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk için Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bir veda yemeği düzenledi.

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen ve oldukça samimi bir ortamda geçen veda yemeğine, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra`ya Yeni Atanan Yeni Hâkim Ve Savcılar, Belediye Meclis Üyeleri Ve Belediye Birim Amirleri Katıldı.

Ağır Ceza Mahkemesi eski Başkanı Hüseyin Öztürk veda yemeğindeki konuşmasında "Buradaki kamu görevimiz bitiyor. Ancak Erzurum`da olsam bile Bafralı hemşerilerime kapımız sonuna kadar açıktır. İnşallah vebal altında kalmadan iyi hizmetler yapmak nasip olur. Sayın Başsavcımla çok güzel, uyumlu çalışmalar yaptık. Adliye Binası 3-4 yıllık dönem içerisinde pırıl pırıl bir hale getirildi. Başsavcımıza bu nedenle özellikle teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız iyi bir ortamda çalışması onların halkımıza daha iyi hizmetler sunmasını sağlayacaktır. Bu arada gelen veya giden hâkim ve savcı arkadaşlarımızın hepsi de çok iyi ve işinin ehli arkadaşlar. Hepsinin de çok iyi hizmetler yapacağına, halkın memnuniyet ve teveccühünü kazanacağına inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Bizler konumumuz gereği herkese mesafeli durmak zorundayız. Ama bu bizlerin beşeri ilişkileri olmayacağı anlamına gelmez. Belediye Başkanımızı ziyaret ettiğimizde her zaman yardımlarını gördük. Samimi ilişkilerini gördük. Hiçbir şekilde şu ana kadar usulsüz bir talep görmedik. Kendilerine teşekkür ediyorum"       dedi.

Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan "Ağır ceza reisimizin az önce dediği gibi başkanımız her anlamda, kurumsal ihtiyaçlarımız anlamında her zaman yanımızda oldu. Dostluklarını esirgemediler. Her zaman samimi duruşlarını gösterdiler. Bugün bu organizasyon, gerek Hüseyin beyin aramızdan ayrılışları gerekse aramıza yeni arkadaşlarımızın katılımları için hem veda hem de hoşgeldiniz yemeği oldu. Başkan Zihni Şahin beyin bu jestlerini hiçbir zaman unutmayacağız."       Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise "Kamu hizmetinde Her veda aynı zamanda bir merhabadır. Önemli olan hafızlarda bıraktığınız izdir. İlçemizdeki görevini tamamlayarak aramızdan ayrılan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk`e yeni görev yerinde üstün başarılar diliyor, İlçemize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bafra`mızda göreve başlayan hakim ve savcılarımıza ise bir kez daha başarılar diliyorum"       dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ağır Ceza Reisi Hüseyin Öztürk'e Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0