SİYASET

Abdurrahman Çamaş Bafra`nın Sorunlarını Bir Bir Sıraladı

 
 241
Abdurrahman Çamaş Bafra`nınSorunlarını Bir Bir Sıraladı - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş,"Büyükşehrin Bafra`mıza yönelik hizmetlerinde ve bütçelerinde önemli eksiklikler görmekteyiz. Bafra`nın sayısız problemi var. Bafra yok sayılıyor." dedi.
Bafra Haber

 |  - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş,"Büyükşehrin Bafra`mıza yönelik hizmetlerinde ve bütçelerinde önemli eksiklikler görmekteyiz. Bafra`nın sayısız problemi var. Bafra yok sayılıyor." dedi.

Başkan Abdurrahman Çamaş, iktidar partisinin ve samsun Büyükşehir Belediyesinin Bafra`daki hizmetlerini yazılı basın açıklaması ile eleştirdi.

Abdurrahman Çamaş`ın açıklamasının satır başları şunlar:

Bütün şehir yasası 2014 yılının Nisan ayında uygulamaya geçti. Biz bu bir geçiş sürecidir. Yeniden yapılanma gerekmektedir. Biraz zaman geçsin diye yapıcı bir anlayışla hareket ettik.

Seçim döneminde şehirde ne varsa yeni mahalle olacak köylerimizde de aynısı olacak diye büyük vaatlerde bulunuldu.

Geçiş sureci de,  yapılanma da bitti. Aradan 2,5 yıl geçti. Büyükşehrin Bafra`mıza yönelik hizmetlerde ve bütçelerinde önemli eksiklikler görmekteyiz.

Bafra`nın sayısız problemi var. Bu problemler sadece konuşuluyor. Biz Bafra`mız için her zaman yapıcı bir anlayış içerisinde olduk. Şimdi ise yine Bafra`mız için gerekenleri söyleyeceğiz.

Ulaşım, Kanalizasyon, alt yapı, su, Sebze ve meyve hali, itfaiye, oto gar hizmetleri büyük şehir belediyesine bağlıdır.

Başta su olmak üzere buraların büyük gelirleri de Büyükşehir belediyesine gitmektedir.

Başta, Bafra`nın en işlek ve önemli caddesi olan Gençlik Caddesi ve ana artel yollarımız ile yeni mahallelerimiz olarak ifade edilen köylerimizin yolları berbat durumdadır.

Yine Büyük şehir Belediyesine bağlı yeni mezarlığa giden yolumuzda dahil olmak üzere tabiri caizse patates tarlası haline geldi.

Ciddi bir trafik ve oto park problemi bulunmaktadır.  Bafra trafiği insanlarımıza çile haline geldi. Ulaşım hizmetlerinde Büyük Şehir Belediyesi sınıfta kalmıştır.

Bafra`mıza Yeni Sebze ve meyve toptancı hali, yeni oto gar gerekmektedir. Bunlarla ilgilide gözle görülür somut adımlar hala atılmamıştır.

Bafra`da hükümet tarafından da 3-4 yıldır önemli bir yatırım yapılmamıştır.

Samsunun planlamasında Tarım Tekno parkı yer almaktadır. Bafra Tarım merkezidir. Tarım Tekno Parkı Bafra`ya kurulmalıdır.

Buradan Bafralı hemşerimiz milletvekili Orhan Kırcalı beye sesleniyorum. Tarım Tekno Parkını başka bir yere kaptırmayalım.

Bafra çiftçisi ve Bafra için Tarım Tekno parkı bir kurtuluştur.

Ayrıca başta Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in ve Bafra`da ki tüm sivil toplum örgütlerimizin defalarca ifade ettiği Bafra Kızılırmak üniversitesi Bafra`ya kazandırılmalıdır.

İki adet Fakültemiz var. Bunlar Turizm ve işletme fakülteleridir. İşletme Fakültesi eğitime geçirilmeli ve yeni fakülteler Bafra`ya kazandırılmalıdır.

Üniversite öğrenci yurdumuz ve meslek yüksekokullarımız fakültelerimizin bulunduğu alana taşınmalıdır.

Bafra Kızılırmak seddesi projesi ise yapılmalıdır. 

Bafra`mızda polis sayımız yetersizdir. Asayiş problemleri ise fazladır. Polis ve araç sayımız mutlaka artırılmalıdır.

İşsizlik çok artmıştır. Bafra OSB bünyesinde ki Sera ve Medikal OSB`nin bir an önce hayata geçmesi için daha fazla destek verilmelidir.

Tüm bu hizmetler İktidar partisi tarafından yapılacak hizmetlerdir. Bunun için Başta hemşerimiz Orhan Kırcalı, Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun milletvekilleri,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İktidar partisinin il ve ilçe başkanına büyük görevler düşüyor.  

Yapılan güzel hizmetlerde oldu. Bu hizmetlere ise teşekkür ediyoruz. Ama Bafra`mızın sayısız problemleri var. Bunları çözmek için artık bir yerden başlanmalıdır. Biz MHP olarak halkımızın isteklerini ve Bafra`mızın problemlerini dile getirmeye devam edeceğiz. Ortak sevdamızın Bafra olduğunu hep beraber her yerde söylüyoruz. Hizmetler bir an önce yapılmalıdır. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Abdurrahman Çamaş Bafra`nın Sorunlarını Bir Bir Sıraladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0