GÜNDEM

Kkka'dan Ölen Kübra Toprağa Verildi

 
 359
Kkka'dan Ölen Kübra Toprağa Verildi - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde KKKA teşhisi kesinleşen bir hastaya serum takarken eline iğne batması sonucu kendisi de hastalanan ve gösterilen tüm çabalara rağmen kurtarılamayan acil tıp teknikeri Kübra Yazım, gözyaşları arasında toprağa verildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde KKKA teşhisi kesinleşen bir hastaya serum takarken eline iğne batması sonucu kendisi de hastalanan ve gösterilen tüm çabalara rağmen kurtarılamayan acil tıp teknikeri Kübra Yazım, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastasına serum takarken hastadan çıkardığı iğneyi kazara kendi eline batırması sonucu bulaşan KKKA hastalığı virüsünden hayatını kaybeden 18 yaşındaki sağlık teknikeri Kübra Yazım'ın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Bafra ilçesinin Şirinköy köyüne getirildi. Ambulanstan indirilen cenazeyi taşıyan köylüler hastalığa karşı korunmak için eldiven ve maske takarken, cenaze araçtan indirilerek musalla taşına konuldu. İmam cenazeye katılanlara uyarıda
bulunduktan sonra cenaze namazını kıldırdı. Köy camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Yazım'ın cenazesi, tabutla birlikte köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazede genç kızın anne babası ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Şahinoğlu, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Bafra Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hasan Fehmi Alemisoğlu, öğretim görevlileri, doktorlar, hemşire arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Kkka'dan Ölen Kübra Toprağa Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0