GÜNDEM

50 Kiloluk Yayın Balığı Balıkçının Yüzünü Güldürdü

 
 255
50 Kiloluk Yayın Balığı Balıkçının Yüzünü Güldürdü - Samsun'un Bafra ilçesinde Kızılırmak Nehri'nde tutulan 50 kilo ağırlığında ve 2 metre boyundaki yayın balığı, balıkçının yüzünü güldürdü.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Kızılırmak Nehri'nde tutulan 50 kilo ağırlığında ve 2 metre boyundaki yayın balığı, balıkçının yüzünü güldürdü.

Kızılırmak Nehri'nde balıkçıların ağlarına takılan yayın balığı, Kıyak kardeşler adlı balıkçı tezgahında kilosu 15 YTL'den satışa sunuldu. Balıkçı Halis Bayıkoğlu, bu mevsimde yakalanan yayın balığının balıkçıların yüzünü güldürdüğünü belirterek, "Kilosu 15 YTL'den sattığımız yayın balığını daha çok lüks oteller satın alıyor. Yayın balığının içinde kılçık olmadığı için en iyi şiş yapılarak tüketiliyor" dedi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • 50 Kiloluk Yayın Balığı Balıkçının Yüzünü Güldürdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0