GÜNDEM

4. Sünnet Şöleni Kayıtları Devam Ediyor

 
 129
Bafra Haber

 |  - 4. Sünnet şöleni kayıtları devam ediyor

Bafra Belediyesince Geleneksel olarak yapılan Sünnet Şöleninin bu yıl ki tarihi belli oldu. Bafra Belediyesi Geleneksel 4.Sünnet Şöleni 11 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.
2004 Yılından itibaren gerçekleştirilen Sünnet Şöleni ile ilgili olarak başvuruları ise başladı.
Başvurular 3 Ağustos 2007 mesai saati bitime kadar bağlı bulunulan Mahalle Muhtarlıklarına yapılacak.
4.Sünnet Şöleni ile ilgili olarak hazırlılarına şimdiden başlayan Bafra Belediyesi organizasyonun eksiksiz ve tam anlamıyla bir şölen havasında geçmesi için tüm ayrıntıları düşünüyor.
11 Ağustos cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak geleneksel sünnet konvoyu ve saat 17.00’de ise sünnet organizasyonu gerçekleştirilecek.
Bafra Belediyesi 4.Sünnet Şöleni Belediye Fuar alanında yapılacak…
Benzerleri ile bir çok yönden farklı olan Bafra belediyesi Sünnet Şölenlerinde 2004, 2005, 2006 yıllarında yaklaşık 800 çocuk sünnet oldu.
Organizasyonun 21 Mahalle muhtarı tarafından desteklenmesi de dikkat çekici diğer ayrıntı olarak göze çarpıyor…
  • BafraHaber Yorum
  • 4. Sünnet Şöleni Kayıtları Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0