BAFRA

4 Nolu Dolmuşçular Da Hastaneye Yolcu Taşımak İstiyor!

 
 466
4 Nolu Dolmuşçular DaHastaneye Yolcu Taşımak İstiyor! - 2 Nolu dolmuş hatlarının Bafra Devlet Hastanesine yolcu taşımaya başlamasının ardından 4 Nolu dolmuşçular da hastaneye yolcu taşıyabilmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) başvurdu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - 2 Nolu dolmuş hatlarının Bafra Devlet Hastanesine yolcu taşımaya başlamasının ardından 4 Nolu dolmuşçular da hastaneye yolcu taşıyabilmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) başvurdu. 

4 Nolu Dolmuş hattının Bafra Devlet Hastanesine yolcu taşıma talebine, güzergâh üzerindeki Aktekke, Alpaslan, Bahçeler, Kavakpınar, Fatih, Gazipaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallesi muhtarları da imza ile destek verdi. 

UKOME'ye verilen dilekçede şu ifadeler yer aldı: 

Samsun ili, Bafra ilçesi 4 Nolu dolmuş hattı sahipleri olarak 15 adet dolmuş hattımızla Aktekke merkez mahalle, Alparslan Mahalle, Bahçeler Mahalle, Kavakpınar Mahalle, Fatih Mahalle Gazipaşa Mahalle ve Gaziosmanpaşa Mahalle güzergahımızla hizmet vermekteyiz. 

Halkımızın Bafra Devlet Hastanesine gitmek için bizimv hattımızdan inip tekrar bir dolmuş hattına binmesi gerektiği için bu mahallelerde oturan yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan insanlar hastaneye gitmekte zorlandıklarını kendilerine ayrı bir külfet olduğunu ve 4 Nolu dolmuş yolcularının haricinden bütün diğer hat yolcularının Bafra Devlet Hastanesine direk gittiklerini bizim neden gitmediğimizi sorduklarında biz cevap veremiyoruz. Bu bağlamda 4 Nolu dolmuş hattının da Bafra Devlet Hastanesine gitmelerini talep etmekteler. 

Biz 4 Nolu dolmuş hattı sahipleri olarak Bafra Devlet HAstanesine yolcu götürmeyi aşağıda isimleri ve imzaları olan mahalle muhtarıları ile birlikte mutabık kalarak halkımızın bu talebine cevap vermek anlamında 4 nolu dolmuş hattı olarak Bafra Devlet Hastanesine yolcu götürmeyi talep ediyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 4 Nolu Dolmuşçular Da Hastaneye Yolcu Taşımak İstiyor! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0