Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama ise şöyle:
"Okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Kudret Bayar rehberliğinde, Bafra 75 Yıl Huzurevi`ni ziyaret ettiler.
Öğretmenleriyle Huzurevi'nde bulunan yaşlıları ziyaret eden öğrencilerimiz, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldular.
Öğrencilerimiz, Huzurevi'nde bulunan yaşlılarla sohbet ederek, onlara çeşitli hediyeler takdim ettiler. Öğrencilerimizin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yaşlılar, çocukları kendi torunları gibi gördüklerini belirttiler.
Minik öğrencilerin, Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etmelerinin kendilerini ve huzurevi sakinlerini sevindirdiğini belirten sınıf öğretmeni Kudret Bayar,"Yavrularımızın huzurevi sakinlerini ziyaret etmesi bir sosyal sorumluluktur. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimize, yaşlılara olan saygı ve sevgiyi aşılamaya çalışıyoruz. Bu ziyaretleri sık sık yapmak gerekiyor." dedi.
Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan ise, 4-E sınıfı öğretmeni Kudret Bayar`a ve sınıf öğrencilerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Haber: Oktay ZERRİN-Bafra
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!