EĞİTİM

29 Ekim 1/ı Sınıfında Yıl Sonu Okuma Bayramı Etkinliği

 
 300
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra 29 Ekim İlkokulu, 1/I sınıfı, yılsonu okuma bayramı etkinliği düzenledi.

Bafra 29 Ekim İlkokulu çok amaçlı konferans salonunda 1/I sınıfı öğretmeni Kudret Bayar tarafından organize edilen, yıl sonu etkinliğine 29 Ekim Okul Müdürü Mehmet Dursun, Okul öğretmenleri, Okul öğrencileri ve velileri katıldı.

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Etkinlikte konuşan 29 Ekim Okul Müdürü Mehmet Dursun, "29 Ekim İlkokulumuzun 1/I sınıfı tarafından düzenlenen yılsonu okuma bayramı etkinlikleri çerçevesinde sınıf öğretmenimiz Kudret Bayar ve öğrencilerine teşekkür ederim. İlkokul öğrencilerimizin okul başarısı ve akabinde sınıf başarı bizleri de gururlandırmaktadır. Düzenlenen etkinliğe katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

29 Ekim İlkokulu 1/I sınıf öğretmeni Kudret Bayar ise konuşmasında, "Okulumuz 1/I sınıfı öğrencilerim ile birlikte ilköğrenimde gerçekten güzel günler geçirdik. Öğrencilerimizin başarısında bizlerin emeği olduğu gibi, değerli velilerimizin de emekleri ve başarıları taktire şayandır. Öğrencilerimiz siz değerli velilerimize günlerdir hazırladıkları gösterileri sergilemekten gerçekten kıvanç duymaktadırlar.  Bu güzel etkinliğimizde emeği geçen Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Dursun`a, öğretmenler arkadaşlarıma, öğrencilerime ve tüm velilerimize sınıfım ve kendi adıma teşekkür ederim" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, 1/I sınıfı öğrencilerinden oluşan folklor ekibi veliler tarafından büyük alkış alırken, etkinlikte öğrenciler tarafından şiirler ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Etkinlik öğrenci velilerine okuma şampiyonu onur madalyası ve gül takdimi ile son buldu.

  • BafraHaber Yorum
  • 29 Ekim 1/ı Sınıfında Yıl Sonu Okuma Bayramı Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0